Saznao je da ima rak, ali nije htio da se liječi, zbog razloga plaču milioni ljudi širom svijeta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pismo supruge čiji je muž preminuo od raka, postalo je viralno na društvenim mrežama nakon što se otkrilo kako je pokojni muškarac, umesto da svoju porodicu obavesti da je u termanlnoj fazi raka, rešio da prećuti, te da poslednje nedelje života posveti porodici umesto da leži u bolnici.

Na forumu “Quora” osvanula je ispovest žene po imenu Keli Karbi iz Amerike, koja je u emotivnoj objavi ispričala kako je njen muž proveo poslednjih nekoliko meseci života, nakon što mu se ponovo vratio rak. Naime, kako je navela, pismo koje je dobio od onkologa, nikada nije pokazao porodici, a umesto lečenja koje je nažalost bilo nemoguće, rešio je da do zadnjeg dana života bude uz svoje najmilije.

“Nakon što je moj muž preminuo od raka 2017. godine čistila sam njegov kancelarijski prostor i pronašla pismo od njegovog onkologa. U pismu je pisalo da je njegov rak terminalan i da može da živi 4-6 meseci i da će do tada ostati na hemoterapiji.

Znala sam da moj muž ima rak. I rekao mi je da će se ponovo boriti protiv toga, kao prošli put.

Nikada nije pomenuo pismo ili dijagnozu koju mu je doktor dao. Pismo je datirano u novembru 2016. Mom muž je 9. aprila 2017. otkazala jetra. Nisam imala pojma da je smrtno bolestan, pa sam se borila da ga održim u životu. Razgovarajući sa lekarima da urade više. Da ponovo izvrši operaciju kako bi mu deblokirao žučni kanal. I to su uradili.

Ipak, moj muž mi nikada nije rekao ništa o terminalnom karcinomu i da ima 4-6 meseci života. Preminuo je 26.05.2017. Verujem da je poricao da je umro. I takođe nije želeo da ja ili deca provedemo poslednjih 6 meseci njegovog života plačući i da budemo tužni.

Odveo je decu na skijanje u Kolorado u januaru 2017. On i ja smo otputovali u Majami u februaru 2017. Mislim da je duboko u sebi znao da će umreti. Ali prihvatanje sopstvene smrtnosti je teško za neke ljude. Bio je neverovatan čovek.

Mislila sam da stavim sliku mog muža i mene pre nego što je dobio rak. Samo da pokažem kakav je zgodan i zdrav čovek bio. Pre nego što je rak došao i sve to oduzeo od njega/nas”, napisala je ona.

Izvor:Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker