Izbacio majku, oca i sestru sa svadbe, jer je mladina porodica rekla da nisu dovoljno dobri za njih: FAMILIJA MU SE IPAK OSVETILA i niko im ne zamjera zbog toga

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Iako su venčanja obično srećna prilika za sve uključene, ona takođe mogu biti izvor napetosti za neke porodice. Roditelje jednog mladoženja čekalo je grubo buđenje kada ih sin nije pozvao na svoje venčanje jer je porodica njegove neveste mislila da „nisu dovoljno dobri“ da prisustvuju i da bi ih mogli „osramotiti“ na venčanju.

Mama i tata su prvo bili zatečeni, a uznemireni otac je potom doneo odluku da proda kuću koju poseduju, ali u kojoj im sin živi bez da plaća kiriju, piše Miror.

“Pošto nas ne želi u svom novom životu, mora da izađe“, napisao je otac budućeg mladoženje, obraćajući se Redditu za savet o porodičnoj situaciji. U svom postu, tata je objasnio da su on i njegova žena kupili drugu kuću koju je koristio njihov sin kada se preselio na koledž – i naveo kako su ga finansijski podržavali.

Rekao je da oni plaćaju porez na imovinu, plus sve naknade za održavanje, dok njihov sin, koji ne plaća kiriju, plaća samo komunalije. A zvuči kao da je aranžman funkcionisao godinama, čak i nakon što se uselila momkova verenica, koji se porodici ranije dopala. Međutim, prve nevolje su krenule odmah nakjon upoznavanja dve porodice.

Otac je rekao da su na tom roštilju upoznavnaja bile njegova žena i ćerka, sin i njegova verenica i njenaporodica. No, mladoženjina majka i sestra samo nekoliko minuta po dolasku su otišle kući uznemirene jer im je rečeno da ih sin, njegova verenica i njena porodica ne žele na venčanju.

Tamo mu je rečeno da njegov sin i verenica zajedno sa njenom porodicom ne žele da oni budu na venčanju.

“Prema onome što mi je rečeno ‘Mi nismo njihova vrsta ljudi’. Bio sam ljut, nazvao sam sina i pitao ga o čemu se radi. On mi kaže da njena porodica smatra da nismo dobri dovoljno i da ćemo ih osramotiti na svadbi i da nismo poznati. Pustio sam da prođe nedelju dana da se smirim, a onda sam otišao u posetu sinu i otkrio da je s njima moja buduća rodbina. Čini se da su se svi uselili u kuću. Pitali su me zašto sam tu, a ja sam im rekao da sam, kako nismo pozvani na venčanje, došao da razgovaram sa svojim sinom”, ispričao je.

“Rekli su mi da napustim njihovu kuću. Toliko sam se ražestio da sam im rekao da imaju 30 dana da se odsele i da kažu mom sinu da prodajem kuću i da traži drugu u kojoj će živeti sa svima njima. Rekao sam im još da iz ovih stopa idem kod trgovca nekretninama da oglasi kuću za prodaju”, istakao je mladoženjin otac, a onda je upitao reditore da li je imao pravo da tako postupi.

U komentarima se oglasilo hiljade ljudi, a mnogi su stali na stranu mladoženjinih roditelja.

“Tako treba! Ne postoje ta izvinjenja na svetu koje će opravdati ono što vam je sin uradio. To je tako otrovno. Nema razloga zašto bi ikome dopustio da izbaci njegovu porodicu”, “Mogao bih da razumem da mu možda niste pružali podršku ili da je bilo problema u vašem odnosu, ali na temelju onoga što sam pročitao zbunjuje me zašto bi on to uopšte učinio”, samo su neki od komentara.

(Miror)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex