Influenser iz Srbije ispunio želju bolesnom ocu i odveo ga na Svjetsko prvenstvo u Katar

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Srbijanski influenser Marko Marijoković veoma je popularan na Instagramu, a svojim videima i dogodovštinama s porodicom, naročito bakom Dragicom zabavlja široke narodne mase. Osim lijepih, Marko se ne libi podijeliti ni one manje lijepe životne momente kako bi dokazao da život nije Instagram, te da je daleko od savršenog.

Marko često ističe važnost porodice koji su njegova mirna luka i najveća podrška, a nedavno je odlučio da svi napišu na papir svoje želje koje im je on i ispunjavao u prethodnom periodu. Međutim, u međuvremenu je saznao da mu se otac bori s rakom pluća i pored lošeg zdravstvenog stanja, Marko je odlučio da mu ispuni njegovu najveću želju i odvede ga u Katar na Svjetsko prvenstvo.

-3 dana do utakmice Srbija – Brazil : Tata gotovo da ne može da stoji na nogama. Dolazimo na konzilijum i saopštavaju nam da će tata morati u bolnicu na zračenja. U tom trenutku ne prihvatam činjenicu da mu se želja neće ostvariti, a još manje da gubimo ovaj rat. Usuđujem se da pitam doktore da ga odvedem na Svjetsko, makar u rukama iznio na stadion.

Doktorka se nasmiješila i rekla tati da ide u Katar, a kad se vrati, pričaće im kako mu je bilo, dio je emotivne poruke koju je Marko napisao ispod objave na Instagramu.

-I evo nas. Uspjeli smo. Ostvarila se dječačka želja mog tate, ali i želja svih nas. Ne odustajte kada imate taj osjećaj u stomaku da nešto zaista može da uspije. Nekada je to nešto i sam život, istakao je.

Izvor:Azra.ba

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker