DJEVOJKA MU UMRLA DVIJE SEDMICE PRIJE VJENČANJA: Sliku koju je pronašao u telefonu slomila ga je

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Djevojka je umrla samo dvije nedjelje prije zakazanog vjenčanja, a iznenađenje koje je momak našao u telefonu ga je totalno slomilo.

Kada je udovac Džon Polo pregledao slike na mobilnom telefonu svoje preminule supruge, naišao je na sliku svoje srednjoškolske drage u vjenčanici koju je namjeravala da nosi na vjenčanju.

Nikada više nije nosila tu haljinu, a Džon je nikada nije vidio u njoj. Vidio je tek nakon smrti svoje izabranice, i to samo na slici, gdje je ona isprobava i sija od sreće.

Mišel je umrla samo dvije nedjelje prije svadbe. a Džon je o tome na Facebooku napisao sljedeće:

  • Građanski smo se vjenčali nekoliko dana prije njene prve operacije. Učinili smo to na brzinu. Da bi smo bili muž i žena. Nismo znali hoće li preživjeti operaciju.

Nakon što joj je već dijagnostikovan sarkom kože, počela je da se žali na bolove u leđima te su joj morali ukloniti tumor na bubregu. Nažalost, rak se vratio poslije tri godine i zahvatio sve moguće organe: pluća, matericu i trtičnu kost. Više nije bilo pomoći. Zato su supružnici odlučili da se vjenčaju u crkvi.

  • Umrla je dvije nedelje prije nego što je trebalo da se vjenčamo. Mnogo mi je žao. Najviše što je nisam odveo pred oltar. Ali dobila je vjenčanicu. Vjenčanica o kojoj je sanjala. Toliko je voljela – napisao je Džon.

Otkriće te fotografije bilo je radost u žalosti za Džona, koji je odlučio da je podjeli na Facebooku.

  • Nedelju dana nakon njene smrti naišao sam na ovu fotografiju u njenom mobilnom telefonu. Ležao sam nepomično u krevetu, sretan i slomljen u isto vrijeme. Plakala sam i smijala se zbog toga kako je izgledala i kako se nosila. Moja mlada. U tvojoj haljini- napisao je.

Nakon nekoliko mjeseci Džon se pridružio volontiranju gdje je pomagao drugima koji su izgubili svoje voljene.

Izvor:Hayat

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker