Kolašinac dao ”veštako disanje” Sjenici: Donacija respiratora atletskog šampiona

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sjajan gest bacača kugle

asmir kolasinac doha 2019 815x458

{module Oglas 1 – 2020}

Sjajan, human gest jednog od najboljih atletičara Srbije Asmira Kolašinca koji je naručio mini respirator za svoju Sjenicu u borbi protiv korona virusa.

Da je stanje ponovo blizu alarmantnog primetio je i Asmir Kolašinac koji je rešio da pomogne svojoj Sjenici u borbi protiv opake bolesti.

On je naime naručio mini respirator koji pomaže obolelima, ali i ostalim pacijentima koji imaju problema sa disanjem, a uz pomoć ove mašine taj problem prevazilaze.

Kako je najavio na svojoj Fejzbuk stranici aparat bi u opštu bolnicu u Sjenici trebalo da stigne u utorak.

{module Oglas 0 – 2020}

Takođe Kolašinac navodi da je ovo donacija cele njegove porodice, a po podacima koji se mogu pronaći na internetu vrednost ovakve mašine iznosi oko 75.000 dinara. Ostavio je i kontakt telefon na koji svi ostali zainteresovani mogu da krenu njegovim korakom u borbi protiv COVID-19.

– Ne bih sebe da promoviše sa ovim. Objavio sam to da bih druge podstakao da i oni pomognu, što se i dogodilo, tako da ću već u utorak nositi 3 ova koncentratora kiseonika – skromno, ali ponosno jer rekaoo Asmir za Atlex

Stanje u Sjenici nije najbolje, a Kolašinac želi da podstakne ljude da pomognu herojima današnjice da spasu što više života.

 Situacija dole je baš loša i preti da bude još gora. U toj bolnici u Sjenici se herojski bore, ali više nema ni osnovnih sredstava za borbu protiv virusa. Dobio sam informacije šta je najpotrebnije i odmah sam startovao. Vrlo brzo smo pronašli najkvalitetnije aparate i do utorka će biti isporučeni u Sjenici.

Korona virus je uticala i na Kolašinca. Kako su sva velika takmičenja otkazana rešio je da ”stane na loptu” i da da sebi malo oduška ovo leto.

– S obzirom da ne planiram ništa da takmičim do zime, samim tim i treniram smanjenim intezitetom, imam dovoljno vremena da pomognem onoliko koliko je to u mojoj moći – rekao je Asmir Kolašinac za Atlex.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker