KUĆNI PRITVOR ZA DVOJICU BJELOPOLJACA: Policajcu prijetio „znam gdje živiš, znam ti sina“

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Jedan od optuženih prijetio je pripravnici u CB Bijelo Polje: „Srešćemo se mi sjutra kad se sve ovo završi, vidjećeš ti ko sam ja“

Osnovni sud u Bijelom Polju oglasio je krivim A.B. i A.S. iz tog grada zbog napada na službenike policije i sprečavanja da izvrše službenu radnju. A.B. je na osnovu prethodno potpisanog sporazuma kažnjen sa pet mjeseci kućnog zatvora, dok je A.S. osuđen na pola godine kućnog zatvora. Kako se navodi u presudi, A.B. se tereti za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u sticaju sa ugrožavanjem sigurnosti, a A.S. za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje u pokušaju.

Kako se navodi u presudi, A.B. je 7.10.2021.godine, oko 23.20, ispred objekta „Amigo“ u Bijelom Polju, pod dejstvom alkohola, u stanju pravog pijanstva, napao policajca L.S., koji je sa kolegama u tom trenutku privodio okrivljenog A.S.

– Prišao je oštećenom i više puta ga odgurnuo rukama, a zatim mu uputio riječi: „Znam ja tebe, S., zapamtićeš me, p…. policijska, srešćemo se na ulici, a imaš i djecu“. Nakon privođenja, u prostorijama Uprave policije CB Bijelo Polje, napao je službenika V.R. i uputio mu prijetnju: „Skinućeš ti tu uniformu, znam ja gdje ti živiš, znam tebe i tvog sina N. Vidjećete vi svoga boga, kunem se Alahom, pa kad se vidimo van posla razbiću ti te žvale, platićeš mi“, navodi se u presudi.

Prema presudi, A.B. je prijetio i pripravnici u Centru bezbjednosti J.S., kojoj je rekao: „Srešćemo se mi sjutra kad se sve ovo završi. Vidjećeš ti ko sam ja. Mene ako vidiš jednom, dobro je, a kad me vidiš drugi put, neće dobro biti“.

Okrivljeni A.S. je istog dana, na istom mjestu, takođe u alkoholisanom stanju, silom i prijetnjom da će neposredno upotrijebiti silu pokušao da spriječi službenike Š.M., L.S., i K.M. u vršenju službene radnje.

– Prilikom privođenja udarao je u službeno vozilo i tako onemogućavao policijske službenike da ga uvedu u auto, upućujući im riječi prijetnje „platićete mi za ovo“, nakon čega su ga policajci savladali – piše u presudi. (Vijesti)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex