Sandžak – Sam postavio eksploziv ispod svog automobila pa pozvao policiju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sprovedena je kriminalistička obrada koja je ukazala na sumnju da je M.A. sam postavio eksploziv ispod svog vozila

berane blokada 620x0

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Po nalgu Osnovnoov državnog tužilaštva u Beranama, policija je uhapsila M.A. (31) iz Berana, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično delo lažno prijavljivanje. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Naime, u Beranama je u četvrtak popodne nekoliko sati bila u blookadi ulica ”Dušana Vujoševića”, posle prijave M.A. podnete Dežurnoj službi Centra bezbdnosti Berane da je primetio ispod svog vozila paket za koji sumnja da je eksploziv. Policija je odmah obavestila Grupu za protivdiverzionu zaštitu iz Podgorice, koja je doputovala u Berane i izvršila uviđaj, prilikom kojeg je utvrđeno da se radi o eksplozivu bez detonatorske kapisle, koji je bio pričvršćen magnetom da donji deo vozila, a koji će biti predmet veštačenja u Forenzičkom centru.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

– Upoznat je nadležni tužilac koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, te naložio da se preduzmu dalje mere i radnje u cilju identifikovanja izvršioca. Sprovedena je kriminalistička obrada koja je ukazala na sumnju da je M.A. fingirao ovo krivično delo, odnosno, sam postavio eksploziv ispod svog vozila, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

U vreme blokade ulice Dušana Vujoševiča, što je izazvalo veliko uzbuđenje u gradu, neposredno pored nje je prolazila litija u kojoj je bilo na hiljade Beranaca, ali je malo ko od njih znao zbog čega je blokirana ova izuzetno frekfentna saobraćajnica.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.