Alis Adrović zadobio devet rana nožem

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prema optužnici, Zekić je pokušao je da liši života Alisa Adrovića – nožem oštrice nanio mu je lake tjelesne povrede. Istog dana, kako se navodi, Raif Adrović je lakše povrijedio Zekića udarivši ga drvenom šipkom, a zatim i Milenu Zekić, koju je drvenom štakom udario po glavi…

Beranac Alis Adrović (66) zadobio je devet rana koje su najverovatnije nastale dejstvom vrha ili oštrice mehaničkog oruđa – tipično noža, od čega je sedam nastalo u lijevom predjelu grudnog koša, a dvije ubodine (ubodne rane) u čeonom predjelu”, kazao je vještak sudske medicine dr Nemanja Radojević.

To je rekao u bjelopoljskom Višem sudu, u nastavku suđenja Berancima Miljanu Zekiću (37), koji odgovara zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju, kao i okrivljenim Berancima Raifu (42) i Alisu Adroviću (66) zbog više krivičnih djela laka tjelesna povreda.

Svi okrivljeni ranije su negirali da su počinili djela koja im se stavljaju na teret, a povrijeđeni su u tuči dviju porodica 29. jula ove godine u Beranama.

Dr Radojević je isključio mogućnost da je Alis Adrović mogao zadobiti povrede padom na armaturu od žica, kako su to u postupku tvrdili Zekići.

”Povrede kod Alisa nisu mogle nastati udarom na esker, drva, željezo, žicu i slično”, kazao je Radojević, pojašnjavajući da su u pitanju pravilno rezne rane nastale tipično nožem.

Dr Radojević je istakao da su povrede kod Milene Zekić u vidu nagnječenja desnog ramena i otoka i krvnog podliva mogle nastati udarom u neravnu tvrdu podlogu, dok je povreda u predjelu prstiju desne šake najverovatnije nastala udarom u tvrdu ravnu podlogu.

Medicinska sestra Muzafera Muratović, ispričala je da su Miljan i Aleksa Zekić prilikom pregleda bili bučni, da su vikali i vrištali, ne dozvoljavajući dr Arneli Ćeman da ih pregleda i sačini izvještaj. Tvrdi da su govorili da je ona Muslimanka, zbog čega su sumnjali u njenu pristrasnost u odnosu na Adrovićem.

Ona je istakla da nije, kako su to tvrdili Zekići, u krvnom srodstvu sa Adrovićima, s obzirom na to da je njihovoj snahi ujna, ističući da radi odgovorno i nepristrasno.

Prema optužnici, Zekić je pokušao je da liši života Alisa Adrovića – nožem oštrice nanio mu je lake tjelesne povrede. Istog dana, kako se navodi, Raif Adrović je lakše povrijedio Zekića udarivši ga drvenom šipkom, a zatim i Milenu Zekić, koju je drvenom štakom udario po glavi…

Alis Adrović je, piše, lakše povrijedio Miljana Zekića, kad ga je metalnom štanglom udario po tijelu… (Vijesti)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.