Adrović zadobio devet rana nožem

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Beranac Alis Adrović (66) zadobio je devet rana koje su najverovatnije nastale dejstvom vrha ili oštrice mehaničkog oruđa – tipično noža, od čega je sedam nastalo u lijevom predjelu grudnog koša, a dvije ubodine (ubodne rane) u čeonom predjelu”, kazao je vještak sudske medicine dr Nemanja Radojević.

Nastavak suđenja akterima tuče dvije porodice u Beranama:

To je rekao u bjelopoljskom Višem sudu, u nastavku suđenja Berancima Miljanu Zekiću (37), koji odgovara zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju, kao i okrivljenim Berancima Raifu (42) i Alisu Adroviću (66) zbog više krivičnih djela laka tjelesna povreda.

Svi okrivljeni ranije su negirali da su počinili djela koja im se stavljaju na teret, a povrijeđeni su u tuči dviju porodica 29. jula ove godine u Beranama.

Dr Radojević je isključio mogućnost da je Alis Adrović mogao zadobiti povrede padom na armaturu od žica, kako su to u postupku tvrdili Zekići.

”Povrede kod Alisa nisu mogle nastati udarom na esker, drva, željezo, žicu i slično”, kazao je Radojević, pojašnjavajući da su u pitanju pravilno rezne rane nastale tipično nožem.

Dr Radojević je istakao da su povrede kod Milene Zekić u vidu nagnječenja desnog ramena i otoka i krvnog podliva mogle nastati udarom u neravnu tvrdu podlogu, dok je povreda u predjelu prstiju desne šake najverovatnije nastala udarom u tvrdu ravnu podlogu.

Medicinska sestra Muzafera Muratović, ispričala je da su Miljan i Aleksa Zekić prilikom pregleda bili bučni, da su vikali i vrištali, ne dozvoljavajući dr Arneli Ćeman da ih pregleda i sačini izvještaj. Tvrdi da su govorili da je ona Muslimanka, zbog čega su sumnjali u njenu pristrasnost u odnosu na Adrovićem.

Ona je istakla da nije, kako su to tvrdili Zekići, u krvnom srodstvu sa Adrovićima, s obzirom na to da je njihovoj snahi ujna, ističući da radi odgovorno i nepristrasno.

Prema optužnici, Zekić je pokušao je da liši života Alisa Adrovića – nožem oštrice nanio mu je lake tjelesne povrede. Istog dana, kako se navodi, Raif Adrović je lakše povrijedio Zekića udarivši ga drvenom šipkom, a zatim i Milenu Zekić, koju je drvenom štakom udario po glavi…

Alis Adrović je, piše, lakše povrijedio Miljana Zekića, kad ga je metalnom štanglom udario po tijelu…

Izvor:Vijesti.me

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex