Ljajić: U Novom Pazaru bolja situacija, političku borbu ostaviti za kasnije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je u Novom Pazaru situacija bolja nego pre nekoliko dana i da taj grad, ako se nastavi poštovanje svih mera, neće postati novo žarište korona virusa.

f6929392936100e361cde7ae5279e12f 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

Ljajić je za TV Prva rekao da je juče od 36 testiranih troje bilo pozitivno na korona virus, da ih je ukupno 29, jedan je na respiratoru, a četvoro zaražene dece se dobro oseća.

Ministar je dodao da je Medicinska škola “Dva heroja” za manje od tri dana pretvorena u bolnicu u kojoj će od večeras biti smešteni zaraženi Novopazarci sa lakšom kliničkom slikom, dok se sutra očekuje da i 15 stanovnika ovog grada budu vraćeni sa beogradskog Sajma.

{module Oglas 0 – 2020}

Komentarišući dešavanja posle posete predsednika Aleksandra Vučića i smenu pomoćnika gradonačelnika Novog Pazara koji je Vučićev potez oceno kao političku kampanju, Ljajić je rekao da je pomoć bila neophodna jer je Novi Pazar imao samo tri respiratora i da je političke ocene trebalo ostaviti za kasnije.

“Vučić je bio samo povod, a meta kritike sam bio ja, jer neće oni ovde uzeti nijedan glas Vučiću, on je poslužio za veći publicitet. Ljudi su zahvalni jer nam je ova pomoć značajna kao i osećaj da nisu zaboravljeni,a mi možemo da žalimo što drugi nisu pomogli”, rekao je Ljajić.

On je dodao da ni jedna muslimanska zemlja osim Turske, nije odgovorila na poziv u pomoć, a da će kad god neka pomoć stigne on to objaviti.

“Kakvi bismo bili da sad ubiramo političke poene, ima za to vremena posle, sad se vodi borba za živote i ako nisam zaradio ranije političke poene, ne moram ni sada”, istakao je Ljajić. (rtv)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.