Iako su mnogi već objavili da ima : U NOVOM PAZARU NEMA KORONA VIRUSA!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

ako je na sajtu Covid19.rs objavljeno da je u Novom Pazaru zabeležen prvi slučaj korona virusa, ova informacija nije tačna. Pisanje sajtova da je zaražen Novopazarac dr Šefadil Spahić je demantovao.

IMG ecba3355a321a1c8aad26812c2730468 V 735x400

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Naime, Spahić kaže da je uzorak stanovnika Raške uzet u Zavodu za javno zdravlje Novi Pazar, s toga je, kako objašnjava Spahić došlo do zabune.

“U toku dana stigla je informacija da je uzorak, koji smo sinoć uzeli od stanovnika Raške pozitivan na korona virus. Dakle, u Novom Pazaru još uvek nije potvrđen nijedan slučaj virusa Covid-19, a na sajtu covid19.rs je zabeleženo kao da je u Novom Pazaru, po mestu uzorkovanja. Među stanovništvom, koji potpada pod Zavodom za Javno zdravlje Novi Pazar, a to je osim Novog Pazara i Tutin, još uvek nema potvrđenih slučajeva. “, rekao je Spahić za RTV Novi Pazar.

Ponavljamo, među građanima Novog Pazara nema potvrđenih slučajeva zaraze virusom COVID-19. (rtvnp)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.