SDA Sandžaka – Enisu Imamoviću prestalo članstvo u SDA Sandžaka, formira svoju izbornu listu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Stranka demokratske akcije Sandžaka obavještava članove i simpatizere Stranke da je član Glavnog odbora i narodni poslanik SDA Sandžaka u Skupštini Srbije Enis Imamović dana 20. oktobra ove godine upoznao Stranku da je odlučio da formira svoju izbornu listu sa ciljem da samostalno izađe na predstojeće izbore.

U skladu sa ovakvom njegovom odlukom, Enisu Imamoviću je na osnovu člana 20. Statuta SDA Sandžaka prestalo članstvo u Stranci.

Na osnovu člana 70. Statuta Stranke, Enis Imamović je preuzeo obavezu da podnese ostavku na poslaničku funkciju i vrati Stranci mandat.

Sekretarijat Stranke je dana 21. oktobra ove godine pozvao Enisa Imamovića da u najkraćem mogućem roku izvrši administrativne procedure u Stranci i Skupštini Srbije.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
10 mjeseci ranije

Rijetko sposoban političar, ne znam uopšte kako je mogao pored onog Škrijelja da bude u stranci? Neka Ugljanin razmisli zašto mu se stranka i dalje rasipa, odavno je trebao stranku da prepusti Imamoviću, i da odstrani takve kao što je Škrijelj, i slični njemu.

Nur-Bec
Nur-Bec
10 mjeseci ranije

Upravo tako!

Roki
Roki
10 mjeseci ranije

Odavno je trebo da napusti bandu .Tutin unistise ,korupcija u opstini nema sta ne moze za pare ,tuzilastvo cuti sve pojedose 100 bi bilo bolje da smo dobili prinudnu upravu iz BG.Krimosi i nepismeni upravljaju gradom.

Hasko
Hasko
10 mjeseci ranije

Jebo ga Suljo krkljavi,šta li ga sada mute,to je neka nameštaljka i prevara 100%Sve govnar do govnara !

Kurtovic
Kurtovic
10 mjeseci ranije

Pacov bjezi sa broda koji tone

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex