U Tutinu otvoren novi restoran HILTON – Prolaznici se čudili kakvi su automobili parkirani ispred (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U Tutinu je otvoren još jedan velepni restoran, uređen po svjetskim standardima. Atmosfera ispred restorana na otvaranju podsjeća na Holiwud, Istanbul, Berlin… ili neki drugu metropolu u vreme nekih festivala ili drugih događaja kulturnih ili sportskih, kada se pojave najveće svjetske zvijezde sa svojim luksuznim automobilima.

Pogledajte video :

(S.N)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

9 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
10 mjeseci ranije

Ko zna koliko je usta ostalo gladnijeh da bi neko vozio ova kola. Nekad se i kod vas pratilo da se đeca ne hrane sa aramom, ali sad smo svi zatopljeni u zapadnjačku rijeku…

Huso
Huso
10 mjeseci ranije

Pitali neko otkud toj porodici toliki novac.

Tintu
Tintu
10 mjeseci ranije

Hoće li biti u ponudi i bifteci od japanskih ,,kobe” govedi ili domaće buše? Radi oštrenja zuba i mogu li dolatiti gosti koji ne vozaju lux.auta?

Sam
Sam
10 mjeseci ranije

Ozbiljnije fabrike,proizvodne pogone u ovoj zemlji Srbiji je jedino moguce otvoriti uz veliku podrsku Drzave-Vlade…jako je tesko da to bilo koji pojedinac moze.
O Tutincima,jako sposobnim u Evropi,poput recimo Halila Kuca,mogu vam pričati hiljade i hiljade ljudi. Jako sposobnih tutinaca takodje ima i i obrazovnim institucijama u cijeloj Evropi,pocev od Sarajeva pa preko Beča,Berlina,Londona i sire.
Ali vidite i po ovim komentarima koliko ima sitnih i zavidnih duša…kao dasu im oni napravili taj novac,a ne da su se sami tutinci snasli gde god da su otišli.
Definitivno…svaka vam čast tuzinci,cijeli Sandzak se ponosi vama,i neka vam Allah dž.š. da sve najbolje.

Tutankamon
Tutankamon
10 mjeseci ranije
Odgovor za  Sam

Pa Halil Kuc nije iz Tutina nego iz sela Leskove…Isto kao sto Dragolovcani iz Melaja kazu da su iz Pazara ..nidje veze

Sam
Sam
10 mjeseci ranije

Svaka cast Tutincima. To su ubjedljivo najsposobniji ljudi,ne samo u Sandzaku,vec mnogo šire. Gde god da odu…u vrhu su. Imaju tako moćne gradjevinske firme po cijelom zapadu. A svoj Tutin vole,ulažu u njemu,i polako ali sigurno prave jedan od najlepših gradova u ovom dijelu Srbije. Svaka im čast.

Somebody
Somebody
10 mjeseci ranije
Odgovor za  Sam

Da tolike pare, pa koliko onda imamo otvorenih fabrika za proizvodnju u Tutinu? Restoran ne stvara neku dodatnu vrednost, vec proizvodnja, to nas unapredjuje, ovako sve ode u inostranstvo… Ali nista od toga (proizvodnje) u TT, isto kao i NP. Bogati samo hoce brze investicije, kako bi zaradili pare, prave zgrade, prodaju stanove, eventualno neki restoran i sl. Za proizvodnju ne mozemo nista reci, za to nismo ni sposobni, mozda malo pantalone, namestaj i jos manje cipele, i koju mantiju i cevap, te sir. Najvise mi zao sto ne pokusavamo uopste…

Tintu
Tintu
10 mjeseci ranije
Odgovor za  Sam

Tutinci iz okoline tutina da,ali tutinci (pravi) su teška gov…na jarane. Nema većih prevaranata,kockara,lopova(sitnih),lažova, jednom riječju šljam.čast pojedincima.

Hasan
Hasan
10 mjeseci ranije
Odgovor za  Sam

Nisu sposobni ljudi,bas ti ljudi sto po zapadu drze gradjevinske firme varaju ljude(gledaju da ih ne prijave rade po 12h i spavaju kojekakvim supama.I ti prijatelju ocigledno zivis u drugoj galaksiji…itd

9
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.