Novopazarac Amar Ćorović kandidat za glavnu ulogu u filmu o Džeju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nesvakidašnja životna priča legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočena u film, a, kako Infolid ekskluzivno saznaje, najozbiljniji kandidati za glavnu ulogu su glumac iz Novog Pazara Amar Ćorović i glumac iz Zvečana Denis Murić.

Naime, scenario koji je napisao Stefan Bošković je uveliko spreman, a kako otkriva reditelj Nemanja Ćeranić, snimanje filma, koji će nositi naziv po jednom od najvećih hitova slavnog pevača, “Nedelja”, je upravo otpočelo. Odobren je i budžet koji iznosi oko 20 miliona dinara.

-U filmu ćemo prikazati Džejevo detinjstvo i period kada je bio u Domu za nezbrinutu decu, kaže Ćeranić i dodaje da će u filmu biti prikazan i jedan od ključnih momenata iz života pevača – onaj kada je upoznao hitmejkere Marinu Tucaković i Aleksandra Radulovića Futu, koji su glavni “krivci” što se vinuo u zvezde.

Nakon što je završio glumu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, mladi i perspektivni glumac Amar Ćorović počeo je da gradi karijeru u mnogim pozorišnim predstavama, ali i pred kamerom. Svoj doprinos dao je serijama “Zlatni dani” i “Složna braća: Next Đeneration”, a aktuelan je i zbog uloge u nastavku hit serije “Tajne vinove loze”.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.