SRBIJA: Misterija ključa stana u kojem je djevojka nađena mrtva: Vrata su bila zaključana, a on nije nađen

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju 4, 5 dana na telefon, ali bez uspeha

Smrt Ivane K. (26) čije je telo nađeno stanu na Zvezdari i dalje je misterija za javnost zbog zastrašujućih činjenica kojima je obavijen ovaj slučaj. Naime, osim što je devojka nađena sa podlivima na vratu i navodnim povredama glave, otkopčanih pantalona i podignute majice, stan je bio zaključan, a nadležni, kako se nezvanično navodi, nisu pronašli ključ.

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju 4, 5 dana na telefon, ali bez uspeha.

U ovom slučaju tri stvari su sumnjive. Vrata od stana u kojem je nađena mrtva su bila zaključana, tako da u slučaju da je nasilna smrt, pretpostavlja se da je to neko ko je dobro poznavao, jer je ili imao ključ ili je izašao kroz neki prozor… Podlivi na vratu su svakako sumnjivi, kako i činjenica da su joj bile otkopčane pantalone i košulja. Trenutno se ispituju njena familija, prijatelji i svi koji bi mogli imati veze sa njom, takođe su skinute i nadzorne kamere – rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, kako smo saznali, obdukcija bi trebalo da bude u ponedeljak.

Podsetimo, nesrećnu devojku pronašao je juče oko 11 i 40 brat N.U. (37) koji, kako saznajemo nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva.

Komšije otkrile detalje iz Ivaninog života

Ivana je iz mesta je Lovćenac u opštini Mali Iđoš.

Kako saznajemo od sagovornika iz tog sela, radi se o devojci koja je bila za primer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a po rečima našeg sagovornika u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

Bila je uzoran đak i student, a išla je u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je nastavila studije u Novom Sadu, a nije poznato da li je imala emotivnog partnera. Njeni roditelji navodno su razvedeni, a porodica poseduje dve kuće u selu.

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.