Vulin: Prijem Kosova u NATO bi bila direktna pretnja Srbiji oružanim sukobom

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da bi prijem Kosova u NATO pakt bila “direktna pretnja Srbiji oružanim sukobom”, navodeći da bi time bila prekršena Rezolucija 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, ali i Povelja tog saveza.

„Hoćete da od Kosova napravite članicu NATO bez da je ispunjen ijedan standard, a mapa puta za NATO je komplikovanija nego za Evropsku uniju.

Ako sve to preskočite, vi ih samo pripremate da im date mogućnost da napadnu Srbe, da provociraju državu Srbije do granice da ona ne može da ne odgovori“, rekao je Vulin za TV Pink.

Kako je naveo, „onda bi rekli da po 5. članu Povelje NATO njena članica mora biti čuvana pa – bombardujete Srbiju“, dodajući da ne bi bilo drugog razloga da se primi Kosovo u NATO. (Beta)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

7 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Dardan
Dardan
2 godina ranije

Ne znam da li čovek potiče od majmuna, ali da homo sapiens može da evoluira u majmune, ovo sam počeo polako da verujem sve više i više, videvši tebe. Da si bliži šimpanzi nego ljudskom rodu to je toliko očigledno da niko ovo više ne može osporavati. I nije reč samo o načina kako se ponašeš, kao šimpanza, nego i po fizičkom naliku, sve više ličiš na šimpanzu nego na homo sapiensa. Neverovatno koja je to sličnost!. Kako je to moguče???!! Neznam!!, stvarno je za studije. možda nekakva genetska predispozicija i retardacija. To objašnjava i duhovnu sklonost prema životinjskom svetu, izvor vašeg bolesnog društva i onog primitivnog tzv srpskog sveta.
Majmune, članstvo Kosova i BiH u Nato je nezaustavljiv proces, a ti pusti prazne priče nego, tada, i to uskoro, pređi na dela, jasno.
Vaše Životinjsko pozorištvo može povjerovati samo poglupljanji narod i hroničko pozljostavljenje poremečene žrtve od pedofilski popova.

Sandzaklija
Sandzaklija
2 godina ranije
Odgovor za  Dardan

Potpuno si u pravu. Mada ja mislim da kako Vulin stari da sve vise lici na lika Jodu iz filma ratovi zvijezda.

Dardan
Dardan
2 godina ranije
Odgovor za  Dardan

Slažem se, i nije mi to namera bio. Majmuni su stvorenja Božija i žive po svojoj prirodi, a ovaj prljavi čudovišta je samo oruđe i ogledalo neljudskog i đavolskog sveta koji ima izvorište u duhu Garašanina&Co i ljudske anticivilizacije. Majmuni nemaju sposobnost za zlo, jer su to samo životinje koje imaju ograničene sposobnosti, a ovaj samoproglašeni svet tzv srpski svet je neprijatelj ljudskih vrednosti. ovo je ono što ih učini retardiranim ludskim vrednostima kao degradirani ljudska bića, ako uopšte mogu se viditi kao homo sapiensi. oni jednostavno nisu sposobni za ovo, oni su Monstrumi, nešto nalik holivudskim Zombija. ali kao što je rečeno i napisano, svetlost če trijumfuje nad tamom i oni će završiti u kanalizaciji ljudske istorije.

Ella
Ella
2 godina ranije

Dosta ste poklali bosnjaka pa Vam to malo, ruke su vam krvave cetnici nece vam poci za rukom to vise Taman se cuo svijet pretvorio u haos, moze da luparas drugo I ne znas

Ella
Ella
2 godina ranije

Govece jedno, sta ti imas Sa Kosovom Genozidni stvore jadni Mi kad zivimo Da idotitma Koji

Lepotan
Lepotan
2 godina ranije

Lepota je stvar ukusa..vidi ga

Seljo iz Brnjaka
Seljo iz Brnjaka
2 godina ranije

Klempo.Jesi li popravio dioptriju

7
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.