Devojčica (4) istrčala na put, poginula na licu mesta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Četvorogodišnja devojčica M. K. iz Mataruške Banje kod Kraljeva poginula je danas oko 16.10 časova u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Vukašinovac, na putu Aleksinac-Ražanj.

xfgjmdtzkzukruz

{module Oglas 1 – 2020}

Do teške nesreće došlo je na deonici puta od Vukašinovca ka Deligradu nakon što je automobil marke “sitroen” niških registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač iz Ražnja star 26 godina, udario dete koje je istrčalo na kolovoz.

-Devojčica je bila sa majkom i stricem u drugom automobilu, koji se zaustavio pored puta da bi dete izvršilo nuždu. Kada su se vraćali iz polja ka automobilu zaustavljenom kraj puta, devojčica je istrčala na kolovoz i na nju je naleteo “sitroen” koji se kretao iz pravca Aleksinca ka Deligradu. Od zadobijenih povreda devojčica je stradala na licu mesta, kaže naš izvor.

O nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu a policija na licu mesta po njihovom nalogu obavlja uviđaj kojim će biti utvrđene sve okolnosti tragičnog događaja. (Blic)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.