Novi detalji ubistva kod Bijelog Polja: Ubijeni brat i sestra, za počiniocem se traga

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Brat i sestra M.M. i J.M. stari oko 50 godina ubijeni su sinoć u bijelopoljskom selu Sokolac, saznaje se iz više izvora iz Uprave policije.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela.

Prema istim informacijama, policija traga za počiniocem.

Iz Uprave policije su saopštili da je oko 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bekstvo.

“Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti ‘Sever’, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica”, kazali su iz UP.

Oni su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima.

“Dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. Sa daljim tokom dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti”, kazali su iz UP.

(Telegraf.rs / Vijesti)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Nur-Bec
Nur-Bec
1 sat ranije

Kakvih bolesnika danas ima Boze sacuvaj!

Sandzaklija
Sandzaklija
3 sati ranije

Jedini spas covjecanstvu da se izvuce iz ovoga stanja nemorala, korupcije, pljacke, ubistva, silovanja, narkomanije, bluda, kocke, prostitucije, protekcionizma, homoseksualizma je serijat.Pa zar ovaj monstrum sto ubi brata i sestru nije zasluzio da mu ode glava pod sablju?

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
1 sat ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Ma da, slično ko onaj mladi vehabija klao po policijsko stanici u Bosanskoj Krupi a što se ovi vaši sanđ portali prave da se nije desilo…

Knežević Zoran
Knežević Zoran
8 minuta ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Znam da je nepovratno zaraženima jednoumljem i praznoverjem, glupo objašnjavati ali, da ponovim: Ovakvi slučajevi postoje svugde. Duševne bolesti, od kojih najčešće boluju ovakvi monstrumi, nisu vezane za veru niti naciju. Jednostavno, umobolnika ima svugde. Te umobolnike, da tragika bude veća, štite istovernici ili priadnici iste nacije i upiru prste u one druge, potencirajući njihove izopačenosti i pokušavajući da sakriju i umanje svoje. Da se stvari gledaju širom otvorenih očiju, bez nacionalnih i verskih torova, ludaci se veoma lako prepoznaju. Naime, postoje znaci, daleko pre nego što sve eskalira do veoma tragičnih momenata. Tu ne pomaže nijedan šerijat, nijedna kazna već, prvo vaspitanje u porodicama gde se odredjuju granice dobra i zla a, potom, i lečenjem u ustanovama koje su kvalifikovane za duševne devijacije.

Juzni Sandzak
Juzni Sandzak
14 minuta ranije

Ubica je Alija Balijagic.Poznati robijas.

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex