NOVI PAZAR: Ovo je snimak STRAVIČNE saobraćajne nesreće u SELAKOVCU

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U noći između 20. i 21. oktobra 2024. godine, oko jedan sat poslije ponoći,  Novi Pazar je potresla ozbiljna saobraćajna nesreća koja se dogodila u naselju Selakovac. Prema nezvaničnim informacijama, dvoje ljudi je povrijeđeno u sudaru dva automobila, od kojih je jedan bijele marke Peugeot, a drugi Volkswagen Golf.

Kako se vidi na video snimku, Peugeot je pokušao preći iz jedne trake na suprotnu stranu puta, gdje se nalazi parking, kada je Golf, koji se kretao velikom brzinom, naletio na njega. Zbog velike brzine kojom je Golf upravljan, sudar je bio neizbježan i izuzetno snažan, što je rezultiralo ozbiljnim oštećenjima oba vozila, a Peugeot je gotovo potpuno uništen.

Prema prvim izvještajima s lica mjesta, povrijeđeni su zbrinuti i prevezeni u bolnicu, a stepen njihovih povreda još uvijek nije poznat. Na mjestu nesreće, policija je obavila uviđaj, a saobraćaj je bio u prekidu dok su nadležni uklanjali olupine automobila s puta.

Građani koji su se zatekli u blizini kažu da je scena bila stravična, a video snimak nesreće, koji je postavljen ispod teksta, prikazuje dramatične trenutke neposredno nakon sudara. Svjedoci ističu da je brzina kojom se Golf kretao bila daleko iznad dozvoljene, što je moglo doprinijeti težini nesreće.

Sandzak danas

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Somebody
Somebody
37 minuta ranije

Kkvi su to psihicki bolesnici da voze ovako u naseljenom mestu? Treba im suditi za pokusaj ubistva.. no gde nema drzave tj gde je banana drzava, onda beda ispliva na povrsinu a posteni ne mogu doci do izrazaja…

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex