Zećirović: “Juče je Rasim Ljajić otišao u političku penziju”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

”Juče je otišao u političku penziju jedan jako važan čovek iz ove sredine, iz ovog grada i iz ovog društva, a to je Rasim Ljajić,“ rekao je na današnjoj konferenciji za medije predsednik Građanskog pokreta Sandžaka, Edin Zećirović.

Zećirović je naglasio da je sve što se dešavalo u poslednje vreme, uključujući, kako on navodi, ‘različite performanse’, zapravo zamagljivanje situacije koja ima za cilj da Ljajića isprati iz politike.

“Sandžačka demokratska partija sada će se suočiti sa izazovima kako bi obezbedila nove političke pozicije, dok se otvaraju nove frakcije koje će preuzeti kontrolu nad društvom,” dodao je Zećirović.

Osim toga, Zećirović je oštro kritikovao način na koji su tretirani navijači privedeni tokom nedavnih incidenata. On je istakao da su mediji prikazali ove ljude kao huligane i ekstremiste, što je doprinelo stvaranju negativne atmosfere prema njima.

“Imamo oprečne izjave visokih funkcionera koje stvaraju ličnu atmosferu prema tim ljudima,” rekao je Zećirović.

On je pozvao na oslobađanje privedenih, naglašavajući da njihovi porodici i najbliži moraju imati priliku da ih vide, kao i potrebu za pažljivim ispitivanjem okolnosti ovih incidenata.

U svom obraćanju ispred Policijske uprave Novi Pazar, Zećirović je poručio: “Svi političari i funkcioneri koji pozivaju na kažnjavanje ovih navijača ne žele dobro ovom društvu, ni bošnjačkom ni srpskom narodu, ni ovoj multietničkoj sredini. Oni žele dobro samo šačici svojih pretpostavljenih.”

a1

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex