Građani Novog Pazara opraštaju se od malenog Alija POTRESNIM riječima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novi Pazar je u šoku zbog tragične smrti dvogodišnjeg dječaka, Ali Karišika, koji je preminuo 13. oktobra 2024. godine u 21:45 sati. Dječak je stradao u nesreći prilikom pada s četvrtog sprata zgrade u ulici Stevana Nemanje.

Iako je medicinski tim odmah reagovao i pokušao ga prevesti u Beograd, dječak je nažalost podlegao povredama tokom puta.

Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 14. oktobra 2024. godine, na Velikom groblju, a povorka će krenuti od Bor džamije poslije ikindije namaza. Hatar će se održati u porodičnoj kući u ulici Stevana Nemanje 212, ulaz broj 1.

Allah dragi damu podari dzenet porodici SABOR svi smo Allahovi robovi i njemu se vracamo Allah dragi da spysti mir ijubav srecu pozitivnu enerrigiju u svaku zgradu u svaki dom kucu tesko je ovo da se cuje opise i dozivi

U NP svaka kuća ima dva automobila, žene u sred bela dana šetaju obučene kao da su krenule u svatove ,piju se kahve od jutra do sutra ,ali su zato neki delovi bolnice u fazi raspadanja ,poput onih u Indiji ,čekaju se Turci i Erdogan ,da renoviraju …A, znate li zašto …Zato što niko ne misli da će tu završiti …NP nema neurohirurga ,da ima možda bi ovo dete bilo živo …I ko zna koliko je ljudskih života izgubljeno zbog tog ogromnog problema …I da ..Niko od smrti neće pobeći ,ali je lepo život proživeti ,pa tek onda otići …Žao mi deteta i roditelja …

”Ne razumem da se beba mogla popeti na ta zid i padne to treba da se ispita”

”Ne verujem da je dete samo palo.”

”Bolnica nema neurolaga i do Beograda mora da ide”

”Tragediji,dusa mala”
”Da mu Allah da dzenet a porodici da je glava zdravo El-Fatiha”
”Allah dzenet da mu podari. Porodici sabur. Tesko iskusenje. Allah vam olaksao.”
Trebamo se suzdržati od komentarisanja stvari u koje nismo upućeni. Povređujemo i porodicu takvim riječima. Allah dragi zna najbolje. Malenom Aliju propisano je koliko će da živi i kad e napustiti ovaj svijet.
Džennetska ptica čekati će roditelje u Džennetu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex