Oglasili se iz kraljevačke bolnice o smrti bebe (1) iz Novog Pazara: “PRESTAO JE DA DIŠE TOKOM PUTA, REANIMIRAN JE DVA SATA”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dete koje je palo sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru, preminulo je na putu za Beograd gde je upućeno zbog težine povreda.

Dete je posle pada sa teškim povredama baze lobanje i prelomima ekstremiteta, posle zbrinjavanja u novopazarskoj bolnici, upućeno u Beograd.

Prestao da diše tokom transporta za Beograd

Na putu je došlo do pogoršanja stanja deteta, nakon čega je reanimirano u kraljevačkoj bolnici.

  • Oko Magliča dete je prestalo da diše, nakon čega je reanimirano dva sata kod nas – rekao je direktor Opšte bolnice u Kraljevu doktor Zoran Mrvić.

Dete palo na platou ispred zgrade

Da podsetimo, dete od godinu ipo dana palo je danas popodne sa četvrtog sprata zgrade u naselju Oaza, koja se nalazi u ulici Stevana Nemanje, ispod zgrade Hari trejd u Novom Pazaru.

Oglasio se i Dačić

  • Danas popodne dete A.K. (8.3.2023.) palo je sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru. Uviđajem je utvrđeno da se dete u stanu nalazilo sa svojim roditeljima i da je u jednom trenutku izašlo na terasu i palo na plato ispred zgrade.

(RTS)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Dzevad 0176
Dzevad 0176
13 sati ranije

Glava da vam je zdravo vas sin preselji.Allah dragi da ga uvede u dzenet a vama roditeljima da dade sabur.Ovo nije tragedija samo za vas nego za citav dunjaluk.Molim Allaha dragoga da sacuva svu decu na ovome svijetu.Amin

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex