(VIDEO) POLITIČAR NASRNUO NA ORBANA! Haos u Evropskom parlamentu: Mađar prekinuo konferenciju i vikao, obezbeđenje ga bacilo na pod

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Član mađarske Demokratske koalicije Marton Đekićki danas je nasrnuo na mađarskog premijera Viktora Obrana, tokom konferencije za medije u Evropskom parlamentu.

Video-snimak koji je objavio “Korijere dela sera” pokazuje muškarca, koga obezbeđenje podiže sa poda, kako viče na premijera.

Orban nije povređen u incidentu, a obezbeđenje je brzo savladalo Đekićkog i bacilo na pod, nakon čega je izveden iz prostorije.

– Za koliko ste izdali državu, premijeru? – upitao je Đekićki Orbana dok su ga telohranitelji vodili van sale.

Orban pokušao da smiri tenzije

Orban je nakon incidenta prokomentarisao da je ”mađarski direktan jezik, a da komunikacija ume da bude gruba”, prenosi mađarski Telex.

– Kada jedan političar kaže drugom da je negativac, u našoj kulturi to znači “ne slažem s vama” – rekao je Orban.

Kako podseća Telex, Đekićki je početkom septembra bacio novčiće na Orbana prilikom incidenta u Keču u znak protesta.

(Tanjug)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Realan
Realan
7 dana ranije

Vucicev drug,ortak,poslovni partner i muljator,….mozda i on moze ovako nesto ocekivati

Knežević Zoran
Knežević Zoran
7 dana ranije
Odgovor za  Realan

Pa pokušaj? Ali ne smeš. Kako se kaže, “Dupe žvaće gaće”. Ti bi da biješ ali se tvoja omlohavela guza boji batina. Bio je, skoro, onaj, kako vi kažete preobraćeni “vlah”, koji je prešao u “jedinu pravu” i, koji je strelom pogodio policajca, ni krivog ni dužnog, samo zato što je bio obezbedjenje izraelske ambasade? Na nesreću policajac je uspeo da likvidira ovog prepodobnog islamistu, koji se zaputio u dženet. I to autobusom? Eto, i tebi se pruža prilika, samo što ti ne bi u dženet, zar ne. Ne zato što ne veruješ već si gadljiv na luksuz koji tamo nudi “jdini i svemogući”. Bože, koliko pogubljenog naroda? Sada mrziš Orbana, zato što on ne mrzi Vučića? Bolest je to čoveče i treba to ludilo sanirati. Požuri da ne zakasniš.

Realan
Realan
7 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Jebo te žvalo

Knežević Zoran
Knežević Zoran
7 dana ranije
Odgovor za  Realan

Požuri?! Ako već nije kasno? Ali, ako vidiš da ti nema ovozemaljskog leka, sedi na autobus pa pravo u “dženet”. Čekaju te device i sve ono što “pošteni” musliman može da poželi.

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex