Novi Pazar / Odlazak dragog prijatelja: Semir Crnovršanin Ćeks

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na ahiret je preselio izvanredni majstor auto limarije, mladi Semir Crnovršanin Ćeks. Rođen 15. februara 1991. godine, Semir je ostavio neizbrisiv trag u srcima svojih sugrađana svojim posvećenim radom i vedrim duhom.

Iako je bio mlad, Semirova strast prema auto limariji nije bila samo posao, već i način života koji je delio sa svima oko sebe. Poznat kao čovek koji uvek širi pozitivnu energiju, u čaršiji je bio cenjen zbog svoje spremnosti da pomogne i unese radost u život svakoga koga je sreo. Njegova dobrodušnost i vedrina ostavljali su dubok utisak na sve koji su imali priliku da ga upoznaju.

Na društvenim mrežama, prijatelji i rodbina iz Novog Pazara izražavaju tugu i sećanje na dragocene trenutke provedene s njim, deleći dirljive poruke i uspomene.

Detalji dženaze biće objavljeni na vreme od strane porodice. Semir je iza sebe ostavio roditelje Mahita i Semihu, suprugu Eminu, sestru Merimu, kao i mnoge prijatelje i sugrađane koji će ga zauvek pamtiti s ljubavlju i poštovanjem. Njegova prisutnost će nedostajati svima koji su ga poznavali.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex