Bez struje sutra više naselja i sela u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Bez struje sutra biće korisnici na više lokacija u Novom Pazaru i okolini u periodu od 08:00 do 17:00h, zbog radova na redovnom održavanju trafostanice.

Bez električne energije sutra će biti meštani ulice Save Kovačevića i Čerkez mahale, kao i naselja Svojbor, Jaklja, Gazilar, Podbielje, Hotkovo, Požarska banja, Banjska petlja, Deževački put, Petrovo polje, Postenje, cela industrijska zona, sekcija za puteve, kao i sela Požežina, Tušimlja, Golice, Batnjik, Izbice, Negotinac, Vučja lokva, Cokoviće i Mokrice.

Pored toga, rekonstrukcija distributivne elektroenergetske mreže dovešće do obustave snabdevanja i u naselju Dojeviće, takođe u periodu od 08:00 do 17:00.

U saopštenju ED Srbije se navodi da Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom, te da određene aktivnosti zahtevaju obustavu napajanja kako bi se osigurali bezbedni uslovi za rad.

Apeluje se na korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže tokom radova i da ih ponovo uključe nakon obnavljanja snabdevanja električnom energijom.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, radovi će biti pomereni za drugi termin, o čemu će korisnici biti pravovremeno obavešteni, navodi se u saopštenju. (a1)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Pesterac
Pesterac
16 sati ranije

Najvaznije vesti za nas

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex