Tročlana porodica iz Priboja živi pod trošnim krovom! Svakodnevno strahuju kada će se srušiti (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Porodici Gibanica iz Zabrđa nadomak Priboja, život bio veoma lakši kada bi zimu dočekali u drugom domu, toplijem i sigurnijem, jer je kuća u kojoj sada žive potpuno oronula i pred rušenjem. Kuća u kojoj porodica živi je u veoma lošem stanju, bez mogućnosti sanacije, zbog čega je jedino rešenje izgradnja potpuno nove kuće.

Njihov trenutni životni prostor je neuslovan i nebezbedan za stanovanje. Nažalost, usled nedostatka finansijskih sredstava, nisu u mogućnosti sami da finansiraju izgradnju novog doma, pa se nadaju da će njihovu muku neko čuti i pomoći im. U susret im je izašla, kažu, grupa humanih ljudi iz Priboja, te učinila prvi korak organizujući humanitarnu akciju za pomoć u bilo kom obliku.

  • Pomoć može biti u vidu finansijske donacije, građevinskog materijala, radne snage ili bilo koje druge podrške koja bi omogućila izgradnju novog doma za ovu porodicu – kažu iz organizacije.

Inicijatori za pomoć ovoj porodici su Danijela Radović i Dado Begović, koji se i unapred zahvaljuju svima ko bi mogao bilo kakvu vrstu pomoći da pruži Gibanicama. Obzirom na to da je već druga polovina septembra, i zima se približava, pa su i noći pod starim krovom trošne kuće sve hladnije.

Ukoliko neko želi da pomogne ovoj porodici, to može učiniti uplatom na dinarski račun: Banka Intesa – 16060000020507971 – na ime Ismet Gibanica, ili na broj telefona 063 106 06 77.

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex