Mlada iz Sandžaka od mladoženje DOBILA POKLON kakav se rijetko viđa

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novi Pazar – Djevojke iz Sandžaka odavno su poznate kao čuvarice tradicionalnih vrijednosti, a istovremeno prate i savremene trendove. Ove žene nisu samo poželjne u Sandžaku, već i širom Balkana, a sve češće privlače pažnju muslimana širom svijeta. Ova priča donosi spoj tradicije i luksuza, te ljubavi koja prelazi granice.

Jedna Novopazarka nedavno je organizovala svoje djevojačko veče koje će ostati upamćeno ne samo po veselju, već i po neočekivanom i luksuznom poklonu. Usred slavlja, nakon tradicionalnog kola, njen budući suprug, musliman iz dalekog istoka, odlučio je da je iznenadi na poseban način. Naime, poklonio joj je ključeve novog Mercedesa!

Snimak ovog nezaboravnog trenutka, kada mlada s osmijehom podiže ključeve u zrak, dok je okružena porodicom i prijateljima, ubrzo je postao hit na društvenim mrežama. Sreća i uzbuđenje na njenom licu bili su zarazni, a veselje je preplavilo cijelu prostoriju dok su se gosti pridružili pljeskom i pjesmom.

Pogledajte video ovog trenutka ispod teksta, gdje mlada prima ključeve svog Mercedesa, u atmosferi radosti i zajedništva sa svojim najbližima.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex