Novi Pazar se pojačao: Zvezda poslala Đurića

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novi Pazar je dobio veliko pojačanje u odbrani, stigao je štoper Andrej Đurić iz Crvene zvezde. Sve je dogovoreno dan pre kraja prelaznog roka, a sada i ozvaničeno kroz objavu kluba.

Dogovorena je pozajmica do zime i u naredna tri meseca defanzivac će biti uzdanica Novog Pazara i nada da klub iz grada sa obala Jošanice može do boljih rezultata nego na početku sezone.

Đurić je prošao kompletne pripreme sa Crvenom zvezdom i do pretposlednjeg dana prelaznog roka na Marakani su većali da li da ga ostave u timu ili je bolje da ga proslede gde bi imao veliku minutažu, a odluka je doneta u smeru pozajmice Novom Pazaru.

Kapiten Zvezdine generacije 2003. prošle sezone je bio u Spartaku iz Trnave, igrao je u grupnoj fazi Lige konferencije i bio među najboljim štoperima šampionata Slovačke. Stručni štab i uprava Zvezde su ga vratili na Marakanu, pa je odbijeno nekoliko ponuda.

Đurić je već nekoliko dana u trenažnom procesu sa novim saigračima, a naredna utakmica za Novi Pazar je protiv TSC-a u Bačkoj Topoli u subotu 21. septembra.

Sport klub

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex