U STRAŠNOJ TRAGEDIJI automobil potpuno uništen: Novopazarac i njegova saputnica poginuli (FOTO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novopazarac Almir Aljković i njegova saputnica tragično su poginuli sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Inđije, na autoputu prema Novom Sadu. Nesreća se desila oko 23 sata, kada je automobil kojim je upravljao Almir A. sletio s puta pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Prema prvim informacijama s lica mjesta, Almir A. je preminuo na mjestu nesreće od teških povreda zadobijenih tokom sudara, dok je njegova saputnica prevezena u bolnicu sa ozbiljnim tjelesnim povredama. Nažalost, uprkos naporima ljekara, i ona je kasnije preminula.

Policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo su stigli na mjesto nesreće. Saobraćaj na toj dionici puta bio je obustavljen satima dok je trajao uviđaj. Zbog siline udarca, automobil je potpuno smrskan, pa su vatrogasci morali koristiti specijalnu opremu kako bi izvukli unesrećene iz vozila. Tijelo Almira A. prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gdje će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti.

Alo

Prema izvještajima portala Sandžak danas, Almir A. je bio poznat po tome što je dugo godina živio i radio u Švicarskoj, ali je često boravio u Novom Pazaru i Ulcinju, gdje je bio vlasnik kafića na popularnoj plaži “Pearl beach” u naselju Štoj.

Fotografije s mjesta nesreće prikazuju potpuno uništeni automobil, što dodatno potvrđuje ozbiljnost udesa. Saobraćajna policija nastavlja istragu kako bi se utvrdile tačne okolnosti ove teške tragedije, fotografiju pogledajte ispod teksta.

sandzak danas

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex