“UZEO JE SVE, VELIKI JE PREVARANT” – Emir Habibović izneo šok optužbe na račun uhapšenog “kralja bakšiša”: “Poniženje mi je što spominjem njegovo ime”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Poznati srpski pevač i “kralj bakšiša”, Đovani Bajramović, uhapšen je kada je tokom racije u klubu kod njega pronađen kokain, prenose domaći mediji.

– Ovo je jedna informacija za ljude sve koji pogađaju veselja, koji žele dobru muziku, da ih mi zabavljamo, da im pevamo. Ovo je jedna mala preporuka za sve kolege koje putuju po hiljade kilometara samo da bi zaradili neki dinar svojoj deci. Lično meni, a znam i za ovog čoveka koji sedi pored mene, jeste da je neophodno da su svima potrebne pare, ali sve svoje dostojanstvo koje niko ne može da platiti – rekao je Emir na početku.

– Ispaljeni smo, čovek je uzeo svu kaparu, uzeo je sve živo i radi se o Đovaniju Bajramoviću. Veoma mi je žao što pominjem to ime, i uopšte mi je poniženje da pominjem to ime. Ali, moram da naglasim ko god me bude zvao preko Đovanija, ja sigurno neću doći, nemojte da pričate uopšte sa mnom.

– Moram da kažem da je jedan veliki prevarant, jedan narkoman, šta radi taj čovek od svog života stvarno mi nije jasno. Voleo sam ga, uvek sam mu činio, i sinoć sam hteo da mu učinim, ali kada je neko narkoman i kada je neko prevarant, kada nema obzira prema ljudima koji su ostavili decu za Božić da bi zaradili za parče hleba – rekli su u snimku koji je objavljen na Jutjubu.

Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex