Ambasadorica Srbije napadnuta u Španiji, napadač navodno albanskog porijekla

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ambasadorica Srbije u Španiji Irena Šarac napadnuta je u Madridu, prenosi Tanjug. Kako isti izvor dodaje, Šarac je napao mlađi muškarac u samom centru grada, u ulici u kojoj stanuje i nanio joj povrede u predjelu leđa.

Na osnovu izjava svjedoka sumnja se da je napadač albanskog porijekla.

Ministar vanjskih poslova Srbije Marko Đurić najoštrije je osudio ovaj incident.

“Najoštrije osuđujem fizički napad na veleposlanicu Šarac u centru Madrida. Zahtijevamo od svih nadležnih punu istragu i odgovornost za ovaj nečuveni incident i čin nasilja prema najvišem diplomatskom predstavniku naše zemlje”, izjavio je šef srpske diplomatije Marko Đurić.

Prema svjedocima, mlađi muškarac prišao je ambasadorici Srbije koja je pričala telefonom na srpskom i pitao je li iz Srbije, nakon čega ju je udario nogom u leđa i pobjegao.

Nekoliko svjedoka je potom bezuspješno pokušalo uhvatiti napadača. Napad je prijavljen policiji, koja je stigla na mjesto događaja.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

10 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Realan
Realan
10 dana ranije

Vama je sve navodno i takozvano!
Jedino ste vi nebeski i stvarni
Mozda je to bio srbin iz zubinog potoka,koji imaju taj cudni dijalekt,a koji zivi tamo,radi npr drogu ,jer Spanija je puna srba u tom poslu

Knežević Zoran
Knežević Zoran
9 dana ranije
Odgovor za  Realan

Karaće ti šiptri, prvo nanu, potom ženu a onda ćerke. možda i ti i babo dodjete na red. To je civilizovan narod, neće da vas diskriminišu.

Realan
Realan
9 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Opa,promjenio se zoki,nema vise kulturice,otvirio se i pokazo pravo lice,licemjer

Knežević Zoran
Knežević Zoran
9 dana ranije
Odgovor za  Realan

Svinjama treba dati pomije. Pred njih ne treba bacati bisere. One se lako prepoznaju, medju komentatorima tako da im treba dati ono što traže i što jedino razumeju.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
9 dana ranije
Odgovor za  Realan

Zanimljivo da nu jedan sandžački portal nije prenio vijest da je političarka porijeklom iz BiH – Sanija Ahmeti kačila slike na instagram u kojima puca u hrišćanski ikonu

Knežević Zoran
Knežević Zoran
9 dana ranije

Pa to je ono što “krasi” ove naše poštenjačine. Oni bi da biju ali nikako da budu bijeni. Heroji i principijelni ljudi do mojega. Ćute kao kurve kada su njihovi zločini u pitanju a kukaju i leleču do Boga kada dobiju po “pičci”. I uvek će biti u pravu. Kameleonstvo na neverovatnom nivou. Sanjaju da zauzmu Rim a govore kako ih drugi tlače i diskriminišu. Oni psuju ali, kada neko koristi njihove reči i retoriku onda taj širi mržnju?! Zar se i ta kurva, koja je trenirala gadjanje na toj ikoni, već nije ogradila? Kao nije znala da je to Bogorodica već je slučajno našla tu sliku pa je postavila kao metu?! Bila joj baš zgodna. Na slici, inače, izgleda kao čudivište iz Afganistana. I ona bi sekla glave samo ako joj se pruži prilika. Hvala Bogu, upoznadosmo se na kraju.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
8 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Opasno su, ne uklapa im se ta priča u njihov merhamrt, multi kulti priče, toleranciju… U Priboju kad su klinci pevali neke pjesme tri dana se pisalo, oauđivalo, tražile glave…
A za ovo ćute ko zaklani i ne samo sada, ko zna koji put je ovako

Mik
Mik
9 dana ranije

Opet prdadzije

Realan
Realan
9 dana ranije

Na kakvim li je drogama ovaj zorancic

Knežević Zoran
Knežević Zoran
8 dana ranije
Odgovor za  Realan

Bolje je biti i na drogama nego biti nepovratno zaražen prznoverjem i glupostima poput mnogih moralnih gnjida koje se ovde javljaju. Jedino “plemenito” što ih krasi je mržnja. Do podne mrze sebe a, od podne i sebe i celi svet. Jedino pripadnike svog čopora uvažavaju i ližu guzice jedni drugima.

10
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex