Tutin: Vozilo probilo rampu na Špiljanima, policija uhapsila Marka Jovanovića nakon potjere

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sinoć, nešto poslije ponoći, dogodio se ozbiljan incident na graničnom prelazu Špiljani. Vozilo marke Hyundai, bez registarskih oznaka, koje se kretalo prema Crnoj Gori, nije se zaustavilo na prelazu, već je probilo rampu i nastavilo vožnju prema crnogorskoj granici.

Prema izjavama svjedoka, vozilo se nakon prolaska kroz međuzonu okrenulo i pokušalo ponovo da pređe granicu bez zaustavljanja. Ovog puta je opet probilo rampu i uputilo se nazad u Srbiju, što je alarmiralo graničnu policiju.

Patrole su odmah krenule u potjeru za vozilom. Tokom potjere, vozaču je pukla guma, što je dovelo do slijetanja automobila s puta. Ubrzo nakon toga, policija je uhapsila vozača, Marka Jovanovića (2001) iz Bačke Topole.

Ovaj incident uzburkao je sigurnosne snage na granici, koje će sprovesti detaljnu istragu kako bi se otkrili svi motivi i okolnosti ovog neobičnog pokušaja neovlaštenog prelaska granice. Policija nije otkrila da li je Jovanović imao saputnike, niti da li je u vozilu pronađena bilo kakva sumnjiva roba.

Sandzak danas

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex