Nezamisliva tragedija u Novom Pazaru: „Dođe mi da vrisnem, a trpim zagrljaje da ne bi bol postao mračno ludilo“

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vozač “mercedesa” koji je izazvao nesreću, Dženan Korać, takođe je izgubio život zbog zadobijenih povreda. Prema rečima bliskih izvora, otac i njegova najmlađa ćerka preminuli su na licu mesta, dok je druga ćerka preminula u bolnici nakon 15 dana borbe za život. Hasredin i mlađa ćerka već su sahranjeni, dok će druga devojčica biti sahranjena danas u Novom Pazaru.

Na društvenim mrežama, jedan od rođaka porodice podelio je potresnu fotografiju tri umrlice na kapiji njihove kuće, uz poruku koja je dirnula sve koji su je pročitali.

„Do juče su nam dolazili ljudi, poznati i nepoznati, hvala im… Od danas će nam opet dolaziti, sa suzama u očima i rečima utehe… Njihove senke u maglovitom jutru pokušavaju da nas izvedu iz dvorišta, tamo gde je neka druga hava, kao što je nekad i u našem domu bila. Dođe mi da vrisnem, da ih rasteram, ali nemam više snage ni za to. Trpim zagrljaje i stisak toplih ruku da bol ne postane mračno ludilo. Hvala im što su tu, sa nama…“ napisao je rođak u svom oproštaju.

U jednoj od prethodnih objava, rođak je podelio sećanje na to kako su najmlađa ćerka i otac otišli zajedno, zagrljeni.

„Sigurno je svom babi bila mezimica, kao najmlađa u porodici. Zagrlila ga je, nije ga pustila, i otišla je za njim,“ stoji iznad fotografije nastradale devojčice.

Ova mlada devojka, čije je srce prestalo da kuca prerano, bila je poznata po svojoj vedrini i ljubavi prema životu. Njeni prijatelji i poznanici pamtiće je kao nasmejanu i plemenitu osobu, uvek spremnu da pomogne drugima.

„Ovo je nezamisliva tragedija za sve nas. Njena smrt je bila neočekivana i bolna, kao da smo izgubili deo sebe. Bila je dete koje je donosilo svetlost u živote svih oko sebe, i ova bol nikada neće nestati,“ rekao je prijatelj porodice za lokalne medije.

U automobilu su se nalazili i brat stradalih devojčica, koji je prošao bez težih povreda, i majka, koja se još uvek nalazi u bolnici.

Podsećamo, nesreća se dogodila nešto posle 21 sat te kobne večeri, kada je mladić Dženan Korać, vozeći svoj „mercedes“, u pokušaju preticanja kolone vozila, direktno udario u „audi“ u kojem se nalazila petočlana porodica koja se vraćala iz Sarajeva.

Izvor:Kurir

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sandzacki sin
Sandzacki sin
23 dana ranije

Zaplacem kada god pricitam vijest o ovoj divnoj porodici! Neka im Uzviseni Allah podari najljepse mjesto u dzennetu..Amin! O izgredniku i inicijatoru ovog zlocina nemam rijeci,osim da je drzava (koja ne postoji) reagovala na vrijeme taj ubica je trebao davno biti iza resetaka sa dozivotnom zabranom upravljanjem vozilom!

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex