U Ulici Ismeta Krasnićija Nezmija M. UBILA DEVERA sa šest hitaca, pa se predala policiji

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U Prištini se sinoć dogodio tragičan incident u kojem je jedna žena usmrtila svog devera ispalivši u njega šest metaka iz vatrenog oružja, javlja Teve1. Prema izveštajima, ubistvo se desilo oko 19:20 sati u ulici Ismeta Krasnićija.

Sinoć se u Prištini dogodio tragičan zločin kada je Nazmije Milaku (58) ubila svog devera, Dževdeta Milakua (60), ispalivši u njega šest metaka iz vatrenog oružja. Nakon počinjenog zločina, osumnjičena se predala policiji, potvrdila je portparolka Kosovske policije za region Prištine, Fljora Ahmeti.

“Ubistvo se dogodilo oko 19.20 sati u ulici Ismeta Krasnićija. Policija je odmah reagovala, izašla na lice mjesta i započela istragu”, izjavila je Ahmeti za Gazetu blic.

Prema dostupnim informacijama, motivi ovog zločina još uvijek nisu potpuno razjašnjeni. Policija je započela detaljno saslušanje osumnjičene kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Lokalni mediji su izvijestili da se zločin dogodio u porodičnoj kući, ali tačni razlozi sukoba između snaje i devera ostaju predmet istrage.

Ovaj slučaj šokirao je građane Prištine, a policija je u međuvremenu obezbijedila mjesto zločina i nastavila prikupljanje dokaza kako bi se što prije rasvijetlile sve okolnosti ovog teškog zločina.

Tijelo ubijenog je preneseno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, dok je Nazmije Milaku zadržana u policijskom pritvoru, gdje će biti zadržana do daljnjeg.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex