(VIDEO) Sramne prijetnje muslimanima u Beogradu: Vrijeđaju, psuju i prijete vlasnicima Pelivana

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vlasnici najstarije slastičarnice na Balkanu izloženi uvredama i prijetnjama: Pelivan se oglasio nakon šokantnog incidenta

Vlasnici čuvene beogradske slastičarnice “Pelivan”, koja postoji već 172 godine, posljednjih dana su doživjeli neprijatnosti koje su ih primorale da se obrate nadležnim organima.

Na društvenoj mreži X, porodica Pelivan je podijelila svoje iskustvo, otkrivajući da su postali meta uvredljivih i prijetećih poruka koje su primili putem Spejsa. Na audio snimku koji je objavljen na njihovom profilu, može se čuti ženski glas koji upućuje psovke i uvrede usmjerene prema članovima porodice Pelivan, pri čemu su uvrede bile zasnovane na nacionalnoj osnovi.

„Pozivam sve Srbe koji posjećuju slastičarnicu ‘Pelivan’ da tamo malo zaje*avaju radnike“, čuje se kako žena izgovara dok se raspravlja s nekim od članova porodice.

Nakon toga, uvrede su postale još intenzivnije.

„Možeš samo da nam ga duvaš Srbima, jeem ti mater muslimansku. Mr’š tamo, stoko jedna, mr’š jeem li ti mater odvratnu. Imaš i onu muslimansku odvratnu facu, ružnu kao iz filmova, razumiješ? Budaletino jedna. Imaš neku bakteriju, pa kažu nije čisto ovo, nije čisto ono. Ima da ti zapečate ‘Pelivana’“, nastavila je osoba.

Zbog ozbiljnosti situacije, vlasnici su odlučili da prijave incident policiji i da nadležni organi preduzmu dalje korake.

„Svi koji znate za slastičarnicu ‘Pelivan’ i našu porodicu, znate da s ponosom ističemo Srbiju kao našu jedinu domovinu. Zbog toga smo, po prvi put, primorani da ovaj slučaj prijavimo nadležnim organima“, stoji u izjavi porodice Pelivan.

U prilogu se može pogledati objava slastičarnice:

Izvor:Sandzak danas

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Knežević Zoran
Knežević Zoran
1 mjesec ranije

Neka bolesnica, koju treba poslati u Padinjak na nekoliko meseci, kako bi se vratila u normalu. Kopanje kukuruza i repe bi u ovom slučaju delovalo veoma lekovito. Tragično je što ovakvi ludaci šetaju slobodno ulicama srpskih gradova.

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex