Da li je on zvezda „Granda“ koji ima najlepšu ženu? Lepa Novopazarka Džejlana ostavlja bez daha! FOTO

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kažu da pevači vole lepe žene, a čini se da to važi i u slučaju zvezde Granda Enisa Todića čiju slavu je na društvenim mrežama ukrala upravo njegova supruga Džejlana.

Edisova lepša polovina prvi put se u javnosti pojavila u finalnoj večeri „Zvezda Granda“ kada je sa suprugom podržavala Semira Džankovića.

Još tada niko nije ostao imun na njenu lepotu i šarm kojim odiše, kao ni nakon nove Edisove objave na kojoj je u zagrljaju svoje voljene.

Sudeći po njihovim osmesima jasno je da je ljubav jača nego prvog dana.

Inače, Todić i Džejlana sudbonosno „da“ izgovorili su pre pet godina, a njihovu ljubav obogatio je dolazak dva naslednika.

Podsetimo, mladi pevač je svojevremeno za Grand otkrio da mu je upravo supruga najveća podrška u borbi za laskavu titulu, ali i da pored mentorke Cece, njene savete najviše uvažava.

-U principu se najviše sa suprugom konsultujem oko pesama, mada sa roditeljima. Zajedno donosimo odluke. Čak i kada se meni svidi neka pesma na prvo slušanje, volim da čujem šta oni misle.

E onda kada se sa njima dogovorim i ako imam neki izbor ili dilemu pošaljem Ceci da vidim šta ona kaže. Sa njom se čujem s vremena na vreme, šta god da je uvek je tu za mene– rekao je Enis za Grand.

Pevačeva supruga Džejlana ne krije da da je ponosna na Enisovo učešće u „Zvezdama Granda“ i dodaje da pred svako snimanje i ona ima veliku tremu.

-Preponosna sam, svaki put je sve bolji. Uvek imamo tremu kada on nastupa, i očekujemo sve najbolje. Peva nam i kod kuće svaki dan. Uvek mu predlažemo šta da peva i ja, ali i njegovi roditelji. Svakako je odluka njegova na kraju -rekla je Enisova supruga jednom prilikom.

nova.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

6 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Selim
Selim
1 mjesec ranije

Sto su poceli da naplacuju reklame za zane, pa ovo je cirkus

And
And
1 mjesec ranije

Ranije su bile pesme,zelje i vrtenje slika mladenaca a sad otvoreno pisanje tekstova i placenje istog, da se sto vise recima okiti lepsa polovina

Nusret
Nusret
30 dana ranije

Blamiranje zesce, i drugi pre njega pa kako vas brate nije sramota?!

Neko
Neko
30 dana ranije

Da Allah sacuva
Ovo hidzab nije!

Zexy Smajovic
Zexy Smajovic
29 dana ranije

Sto li se zajebavate sa narodom,ovamo pokrivene a guzicu bi prodali da izadjete u novine kakvi ste licemeri

Selim
Selim
1 mjesec ranije

.

Zadnja izmjena 1 mjesec ranije od Selim
6
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex