“Zaljubila sam se u Bosanca, a moji roditelji su mislili da sam luda” Ispovijest djevojka iz Amerike

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vjerujemo da ste čuli priče o srodnima dušama i ljubavima na prvi pogled i znamo da je mnogo onih koji u ove “bajke” ne vjeruju. Međutim, postoje one ljubavne priče koje vraćaju vjeru i nadu, a baš takva je priča jedne Amerikanke i muškarca iz Bosne i Hercegovine.

Eli i Senći su se upoznali na Braču u Hrvatskoj, a poslije samo sedam dana, znali su da će život provesti zajedno.

Oni svoje zajedničke trenutke često dijele na društvenim mrežama gdje pokazuju svoje avanture i putovanja, piše Žena Blic.

Snimili smo prvu fotografiju onog dana kad sam ja otišla da nastavim svoje solo putovanje. Nismo znali hoćemo li se ikada više vidjeti, ali isto tako smo znali da moramo da pokušamo, jer smo osjećali da postoji nešto posebno, neka jedinstvena veza koja se događa jednom u životu – napisali su.

Eli je svoju srodnu dušu upoznala dok je putovala sama po Evropi i nije ni slutila da će upoznati čovjeka svog života.

On je bio iz Bosne i Hercegovine, mjesta s kojim nisam bila uopšte upoznata (i iskreno, vjerovatno ne bih mogla ni da ga pronađem na karti). Ipak, odmah smo se povezali, kao dve srodne duše. Proveli smo nedjelju dana upoznavajući se na ostrvu Brač, sve dok nisam morala da nastaviti svoje putovanje. Ali mislim da smo oboje znali da ovdje postoji nešto posebno i nedovršeno, pa smo ostali u kontaktu sljedećih nekoliko mjeseci. Moji prijatelji i porodica vjerovatno su mislili da sam luda kad sam im rekla da se neću vratiti kući – i da ću umjesto toga nastaviti da putujem s Bosancem kojeg sam upoznala –  rekla je ona.

Njih dvoje su u vezi već dvije godine.

Ukoliko i vi želite sa nama podijeliti snimak vjeridbe ili neku drugu zanimljivost posaljite nam u poruku na društvenim mrežama ili na mail sandzaklive.rs@gmail.com

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex