Incident u Centru za azil u Tutinu, policija pretresla objekat

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Grupe migranata smeštenih u Centru za tražioce azila u Tutinu sukobile su se jutros zbog čega je morala da interveniše policija i pretrese taj objekat, nezvanično saznaje radio Sto plus.

centar azil tt

{module Oglas 2019 – U članku 2}

 

Zbog toga je u Tutin upućen vod Žandarmerije iz Kraljeva koji je asistirao lokalnoj policiji prilikom pretresa prostorija Centra i pregleda učesnika sukoba i ostalih koji borave u tom objektu.

Direktor Centra Sead Hot potvrdio je radiju Sto plus da je došlo do incidenta, odnosno, kako je objasnio, “međusobnog guranja migranata u hodniku”.

“Nije bilo tuče, niko nije povređen. Iz predostrožnosti je policija pregledala objekat i nikakvo oružje ili ilegalne supstance nisu pronađene, a žandarmerija se vratila u Kraljevo. Naš Centar je jedan od najmirnijih u Srbiji i svađe među migrantima koji su u njemu smešteni su veoma retke”, kazao je Hot.

U Centru za tražioce azila u Tutinu trenutno boravi preko 220 migranata, a ovaj objekat obezbeđuje Vojska Srbije koja kontroliše ulazak i izlazak iz tog objekta.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

N. Kočović/Radio Sto plus

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.