Internetom kruži video kako Dodik vrijeđa Đokovića i njegovu porodicu: “Ciganija poprilična…”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Milorad Dodik je sinoć gostovao na Radio-televiziji Srbije u emisiji “Oko”, a internetom je počeo kružiti snimak kako vrijeđa Novaka Đokovića i njegovu porodicu.

Na snimku koji je navodno napravljen prije početka emisije vidi se kako Dodik u neobaveznom razgovoru sa voditeljem Gradimirom Papićem govori ružne riječi o Đokovićima.

“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao – auuu… ciganija poprilična mogu ti reći. Oni saradnici njegovi, još izgubi u polufinalu…”, rekao je Dodik, a voditelj ga je potom ispravio da je najbolji teniser svijeta izgubio u četvrtfinalu ATP turnira u Banjoj Luci.

Podsjetimo, Novak Đoković i njegova porodica su prošle sedmice bili u Banjoj Luci na turniru koji je organizovao njegov brat Đorđe.

Dodik je često puta viđen u društvu sa njima, čak je sa Đokovićem i obišao episkopa banjalučkog Jefrema, a tom prilikom Novak je pobijedio predsjednika RS-a u tucanju jajima.

Izvor:Klix

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

3 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Dardan
Dardan
1 godina ranije

da će doći dan kada je Dodik u nečemu u pravu, a ja bih se složio sa njim!!!? Istinski!!… nisam razmišljao o tome. Ali oduvek sam znao da iz tvorevine zla nikada ne može proizaći ni prosvetljeni umovi ni prave vrednosti ljudske civilizacije. Pa, jeste, ipak nekako čudno mi je da o nećemo sam saglasan sa ovom klovnu koji je na čelu Dejtonskog Entiteta BiH.
Naravno da od kreature genocida i Đokovićima kao kulturni proizvod primitivnog sveta , nemože se imati nikakva očekivanja osim primitivizma i folklornog-nacionalizma, bahatosti, sklonosti pljački i proždrljivosti. I tu Dodik oko Đokovičima nije rasvetljao ništa novo za javnost. Ali moram priznati da nisam verovao da je stepen maloumnosti, nesposobnost entitetskog političkog vođe toliko ogroman, da bez kamera RTS-a to za javnost i široko javnost, ne bi ni bilo toliko očigledno. Iako kao ličnost imam najveći prezir prema Dodiku, ipak mi je sa stanovišta povrede opštog ljudskog dostojanstva bilo žao i njega. Ovakvo ponašanja RTS-a mora se reći da je abuzivno, ta neverstvo i zloupotrebljanje i ponižavanje čoveka, je u skladu sa bićima spremnim na svaki nasilni čin. Naravno to je u duhu RTSa kao veoma zao, odvratan, od medijsko ustanove, propagandistićko i saradnika u kriminalnoj politici i ubistvima i zločinima na Balkanu, sve je očekivano.
Da se vratim kod Dodika. Kad vidiš ovaj nivo nezrelosti, tzv vođe, entitetskog kvaziĐorđa Vašingtona, a čovek je prosto već 20 godina aktivan u politici!!!! to je neverovatno stepen lakoumnosti!!, a ponašanje?!!, pre i posle?? prosjaćki i jadno. Sada i onima naj naivnima mora biti jasno kakva je ta okolina u entitetskom prostoru, i koja je to neozbilnost, nesposobnost i duhovni prostakluk.
To objašnjava i to zašto je Dodik na čelu ovog entiteta, na čelu tog društva kojom on kao suštinski budala ponosno predstavlja i naravno sve ovo zajedno objašnjava i opštu stanje u “Dodik Republici”. Ovo objašnjava i gluposti u koje vjeruju bezumni iz entiteta i njihovi bolesni mentori iz Beogradskog čaršije. Da svi ovi zajedno veruju da ova tvorevina zla spraznim ustavnim, pravnim, političkim, mogučnostima, a koja suštinski i pravnim nadležnosti nije ništa kompetentnija, nadležnija i moćnija od bilo kog kantona ili opštine bosanskohercegovačke federacije, to prema Ustavu BiH i međunarodnim ugovorima i garancijama, pored svih takvih činjenicama,… može se otcepljati!!??. A da se od takvog nenadležnostost od entiteta!! Od nje, može da se napravi Nezavisna država!!?? hahaha, A ne ispunjavaju nijednu elementarne preduslove za to, ni istorijsko, političko, pravnog, niti pravno domačeg niti međunarodnog.
A sa druge strane, bankrot su finansijski, bez privrede, bezumni do daske, nepopravljivi, itd itd. Dodaj tu i tri decenije suživot s ratnozločinačkom nasledstvo, pa i do kulture genocida i neprihvatanje činjenice. A paralelno gledano i Istorijsko gledano Bosna je bio u sadašnjim granicama i kao zaseban entitet vekovima i u vreme Osmanskog Carstva, i pod Austro -Ugarskom, i u SFRJ. Iste granice koje i danas ima BiH kao međunarodni subjekat. Nisu granice BiH od juče, niti od Avnoja. To su vekovne granice. To su iste granice pod dva Carstva i pod bivšom tzv zajedničkom državom. Ove granice Bosne su i tada kada Srbija nije ni postajalo, ni kao naziv, nit kao subjekt, niti kao nacija, a kamoli da je srpski svet imao nešto viśe poput ono imati svoje granice. I po današnjom Ustavu BiH nije predviđena ni referendumska mogućnost otcjepljenja bilo kojeg njenog dijela.
Šta sve ovo znači?? Da Entitet republika srpska je samo administrativna jedinica na nivou kantona ili opštine i da ne postoje ustavne pretpostavke za bilo koje mirno, administrativno razdruženje, i niti je to silom moguće. Dejtonski Entitet je samo jedno administrativna jedinica BiH, bez državno nadležnosti. Tačka. To je sve oko ovih budalaštine.
Tako da i Đokovič i Đokoviči i bajke o skorom nezavisnost Dejtonskom Entitetu su največa laž posle lažnih mitova XIX vekova, lažnog istorije, lažnih medija, lažne crkve, lažnog imiđa o Đokovića, itd itd, sve to su samo srpska posla skojim mi narodi Balkana moramo da se bavimo.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
1 godina ranije
Odgovor za  Dardan

“nikada ne može proizaći ni prosvetljeni umovi ni prave vrednosti ljudske civilizacije” – o kojoj civilizacije ti pričaš leba ti, skoro sam prolazio kroz Kosovo, ima više đubra nego pre. A pre sam mislio da veće prljavštine od toga nema. Ulice pune smeća, psimraznose sa gomulamoko kontejnera, celim naseljem se širi smrad. Pored reke bačene iznutrice i creva od krave, milioni crva, od smrada se čovek guši a vi normalno prolazite u ne smeta vam. Kome vinda govorite o civilizacije, otiđi do Banja Luke da vidiš šta je čistoća i kultura. I ne kiti se tuđim perjem, kakav Dardan, nemoj da se stidiš napiši Šiptar

Dardan
Dardan
1 godina ranije

Ne seri bre lažljivkinjo!
ako ste zaista zainteresovani za ekološku kulturu, evo literature za vašu životne sredinu, možda se malo svesnite. Autor je Đ. Rakitic a knjiga je : Kako su Dunav i Sava postali najveca kanalizacija na svetu.
a što se tiče kitovanje tuđim perjama, imam knjigu dragulj za tebe, možda če to pojačavati vašu kulturu kvazi identiteta. Autor ti je T. Jevgenijev, a knjiga je : Ko je stariji, amebe ili srbi ?
a što se tiče civilizovanih vrednosti i društva koje deluje i funkcioniše po ovim principima, tu su kredibilne i kompetentne međunarodne institucije koje svake godine prate, izveštavaju i daju procene za svaku državu posebno. A gde je Kosovo? a gde je vaš srednjovekvni svet? između, stoji jedan ceo kosmos.

3
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.