Mladić iz Srbije se nakon smrti oca zakleo da će jednog dana SRUŠITI BOLNICU, ali sudbina je imala DRUGAČIJI PLAN (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sin čoveka koji je pre 13 godina u Srbiji preminuo od svinjskog gripa oglasio se na TikToku i sa javnosti podelio neobičnu priču. Naime, prema sopstvenom priznanju on je nakon očeve smrti toliko zamrzeo medicinu, bolnice i doktore da se zakleo da će jednog dana postati toliko bogat te da će se potruditi da sruši bolnicu u kojoj je preminuo njegov otac.

Kada je upisivao srednju školu govorio je sebi: sve sem medicinske škole.

Međutim, kako kaže, od kada je sazreo sve se promenilo i sada mu se bliži specijalizacija a od pratilaca je zatražio da pogode o kojoj grani medicine je reč.

Na svom profilu još nije obelodanio ko je pogodio a ljudi i dalje u brojnim komentarima nagađaju da li je reč o infektologiji, hirurgiji, endokrinologiji, patologiji…

@ascericmImate dva pokušaja da pogodite u komentarimaa!! ☺️

♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Izvor:Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.