NOVE PRIJETNJE / Šef ruske svemirske agencije: U nuklearnom ratu bismo uništili NATO u pola sata

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Čelnik ruske svemirske agencije Roscomos tvrdi da bi njegova zemlja mogla brzo uništiti zemlje NATO-a ako dođe do nuklearnog rata.

Dmitrij Rogozin, koji je posljednjih mjeseci dao mnogo neobičnih i provokativnih komentara, u nedjelju je na svom Telegram kanalu podijelio poruku na ruskom.

Rogozin je ustvrdio da bi se uništenje moglo dogoditi za 30 minuta, “ali to ne smijemo dopustiti, jer će posljedice razmjene nuklearnih udara utjecati na stanje naše planete”, dodao je.

Rogozin je također u svojoj Telegram poruci napisao: “NATO vodi rat protiv nas. Nije to proglasio, ali to ništa ne mijenja. Sada je to svima očito.”

Njegovi komentari nisu u skladu sa stavom NATO-a, koji je u aprilu objavio izjavu na svojoj internetskoj stranici, u kojoj se navodi da ta organizacija “najoštrije osuđuje invaziju Rusije na Ukrajinu – koja je neovisna, mirna i demokratska zemlja, i blizak partner NATO-a.”

Savez je u toj poruci pozvao predsjednika Putina da odmah zaustavi ovaj rat, povuče sve svoje snage iz Ukrajine bez uvjeta i uključi se u istinsku diplomaciju.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex