Predsjednik Njemačke odlikovao Sandžakliju Ernesa Kalača

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Danas me je narod SR Njemacke nagradio „Ordenom zasluga za narod“, koji mi je licno urucio predsjednik SR Njemacke dr. Frank Walter Steinmeier.

Napisao je na svom FB profilu društveno politički radnik u Njemackoj Ernes Kalač.

Kalac u daljem tekstu navodi:

Ovaj orden posvecujem mojim rahmetli roditeljima Sadiku i Nurki, mojoj rahmetli sestri Samiri, koji mi danas puno nedostaju da podijelim radost i ponos sa njima.Jer znam da bi oni ponosni na mene bili, jer znam koliko su voljeli svoje i svoga, jer znam koliko su u mene vjerovali, jer znam da su se svakom mom uspjehu neizmjerno radovali, jer znam da bi i oni od srece danas pustili suzu.

Ja danas placem ponosan i tuzan ali odlucan da ostanem na putu koji nema alternativu, za mir, za slobodu, za zajednistvo.

Hvala ti narode moje Njemacke, hvala ti SR Njemacka, hvala ti moj prijatelju i prijatelju Evrope i moj predsjednice dr. Frank Walter Steinmeier.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Brastvo fejzic
Brastvo fejzic
2 godina ranije

Aferim kalaču…

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.