U Novom Pazaru 12 novozaraženih, jedna osoba preminula

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

NOVI PAZAR – Prema podacima Štaba za vanredne situacije Novog Pazara, u poslednja 24 sata potvrđeno je 12 novih slučajeva korona virusa, a jedan pacijent je preminuo.

ghjkfzujkztuz

{module Oglas 1 – 2020}

U tom gradu u proteklom danu hospitalizovano je 12 pacijenata, 10 iz Raške i dva iz Novog Pazara, prenosi portal Indeksonlajn.  Na raspiratorima i high-flow ventilaciji nalaze se po četiri pacijenta.

U kovid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar pregledano je ukupno je 130 ljudi, od čega je 68 prvih i 62 kontrolna pregleda.

U Domu zdravlja urađena je 91 laboratorijska analiza, 69 RTG pluća i 59 seroloških (brzih) testova iz krvi, kao i 48 PCR testova.

Broj hospitalizovanih pacijenata na Infektivnom odeljenju je 38, na Grudnom 58, a u Privremenoj bolnici Novopazarska banja leči se 17 pacijenata. (Tanjug)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.