FK Novi Pazar: Još dvojica fudbalera sa koronavirusom

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U fudbalskom prvoligašu Novom Pazaru danas su potvrđena dva nova slučaja koronavirusa, rekao je generalni sekretar tog kluba Fikret Međedović.

fknp grb 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

“Iako su pre, za vreme i posle treninga poštovane sve mere predostrožnosti, koje je propisala Vlada Srbije, imamo još dvojicu fudbalera sa pozitivnim testovima. Ti igrači odmah su upućeni u novopazarsku kovid bolnicu”, rekao je Međedović.

Novopazarci, koji imaju trojicu igrača zaraženih koronavirosom, vratili su se treninzima 8. maja.

{module Oglas 0 – 2020}

“Preduzimamo sve što je u našoj moći. Ponovili smo testove i čekamo rezultate. S obzirom da ne možemo da računamo na internacionalce, trener Kenan Kolašinac radi sa relativno malom grupom igrača. Verujem, ipak, da ćemo biti jači od problema”, naveo je Međedović.

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije trebalo bi da bude nastavljeno 30. maja, kada će Novi Pazar u okviru 27. kola dočekati ekipu Dinama iz Vranja. (rtv)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.