Tragedija na pješačkom prelazu u Novom Pazaru: Žena povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Danas oko 12:45 časova, blizu Svojborskog mosta u Novom Pazaru, dogodila se teška saobraćajna nesreća kada je automobil marke Opel Astra udario pješakinju na obilježenom pješačkom prelazu. Očevici su opisali dramatične trenutke, ističući da je žena nakon sudara preletjela preko haube vozila.

Hitna pomoć je brzo reagovala, prevezivši povrijeđenu ženu u bolnicu. Njeno stanje još uvek nije poznato, a medicinski timovi procenjuju ozbiljnost povreda. Svjedoci su bili šokirani, izražavajući zabrinutost zbog prirode nesreće i njenih potencijalno teških posledica.

Policija je odmah osigurala mesto događaja, usmjeravajući saobraćaj i uzimajući izjave od svjedoka kako bi utvrdila tačne okolnosti nesreće. Ovaj pješački prelaz već je bio predmet zabrinutosti među građanima, koji su tražili dodatne mere sigurnosti za zaštitu pješaka.

Tokom istrage, vlasti pozivaju sve učesnike u saobraćaju na povećan oprez i pridržavanje saobraćajnih pravila kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti. Građani izražavaju nadu da će ovaj tragičan događaj poslužiti kao upozorenje za sve vozače da obrate pažnju na pješake, posebno na mestima gde je njihova sigurnost ugrožena.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex