Bizarna nesreća! Na ženu pao teški poklopac kreveta, ugušila se, nije joj bilo spasa

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Helen Davey (39), poslovna žena i majka dvoje djece, tragično je preminula kada je ostala zarobljena između madraca i dna kreveta, nakon što je na nju pao teški poklopac. Prema izveštaju Daily Maila, nesreću je otkrila njena 19-godišnja kći Elizabeth, u njihovom domu u Seahamu, Engleska. Helen je također imala 11-godišnjeg sina Georgea.

Istraga je pokazala da je do nesreće došlo zbog neispravnog klipa koji je trebao držati madrac podignutim. Jeremy Chipperfield, viši mrtvozornik za Durham i Darlington, upozorio je vladu na rizik sličnih nesreća i apelovao na hitne promjene.

Chipperfield je također obavijestio Ured za standarde proizvoda o opasnosti koju predstavljaju neispravni “klipni mehanizmi”, upozorivši da kvar može dovesti do smrtonosnih ishoda.

“Preminula se nagnula nad prostorom za odlaganje, kada je platforma madraca neočekivano pala i zarobila joj vrat. Nažalost, nije se mogla osloboditi”, navodi se u izveštaju.

Elizabeth je, slomljena od tuge, izjavila: “Nikakve riječi ne mogu opisati kako se osjećamo. Ne mogu zamisliti da mama više nikada neće proći kroz vrata našeg doma.”

Helen Davey je vodila uspješnu kozmetičku firmu “All Dolled Up” i nedavno se preselila u novu, “pametnu” kuću, prenosi Jutarnji.

Susjedi su rekli da nisu primijetili ništa čudno i da su se jako iznenadili na vijest o Heleninoj smrti.

‘Nismo ništa znali dok se nisu pojavili policija i hitna pomoć. Detektivi su nas pitali jesmo li primijetili nešto sumnjivo. Rekli su nam da se dogodila nesreća i da je Helen ostala zarobljena u položaju u kojem nije mogla disati. To je sve što su nam rekli‘, kazali su susjedi.

Smrt gospođe Davey već je druga teška nesreća u toj obitelji. Naime, njezin brat Luke (16) preminuo je od ozljede mozga kada se svojim mopedom zabio u telegrafski stup u Hutton Henryju, blizu Peterleeja, u svibnju 2011.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex