Srce prestalo kucati: Ersan Šemsović napustio Novi Pazar u 26. godini, ostavljajući za sobom tugu i neizbrisiv trag

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novi Pazar je zavijen u tugu nakon iznenadnog odlaska Ersana Šemsovića, mladića iz mirnog prigradskog naselja Lukare, koji je neočekivano preminuo u svojoj 26. godini života. Srčani zastoj bio je uzrok njegove prerane smrti, što je duboko potreslo njegovu porodicu, prijatelje i širu zajednicu.

Ersan je ostavio neizbrisiv trag svojom skromnošću i vedrim duhom. Rođen u Novom Pazaru, iako su mu roditelji preselili prije nekoliko godina, Ersan je uspio izgraditi sretan život sa svojom suprugom Hafizom. Njihova ljubav bila je izvor inspiracije, poznata po svojoj čvrstini i međusobnom poštovanju.

Zajednica u kojoj je odrastao pamtit će ga kao osobu koja je uvijek nesebično pružala podršku i radost svima oko sebe. Njegov iznenadni odlazak ostavio je prazninu koju će teško popuniti, ali će njegova ljubav i dobrotvorni duh zauvijek živjeti u srcima onih koji su ga poznavali.

Iza sebe je ostavio suprugu Hafizu, koja sada prolazi kroz neizrecivu tugu zbog gubitka svog voljenog muža. Njegova braća Kenan i Ertan, te sestra Edisa, također prolaze kroz teške trenutke, dok su snahe Nadira i Šejla, bratanac Mehmed, te bratanice Dalila, Dženana, Altana i Dua, ostali bez dragog člana porodice. Sestrične Ajla i Nejla, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji, zauvijek će ostati povezani uspomenama na Ersana i njegovu vedrinu.

Dženaza će se održati u petak, 11. oktobra 2024. godine, na groblju u Jošanici, nakon ikindija-namaza, okupljajući porodicu, prijatelje i poznanike kako bi mu odali posljednju počast.

Hatar će se održati u porodičnoj kući u Jošanici, pružajući podršku u ovim teškim trenucima.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex