EMINA JAHOVIĆ ŽIVI U SUVOM LUKSUZU – Pogled na Istanbul, namještaj kao iz bajke – mislila je o svakom detalju!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Emina Jahović: Elegancija i Stil u Savremenom Doma

Poznata pevačica Emina Jahović već dugi niz godina balansira između Turske i Srbije, a njena ljubav prema putovanjima i estetici ogleda se i u njenom prelepo uređenom domu. Njene fotografije na društvenim mrežama često prikazuju delove stana koji zrače stilom i elegancijom, što potvrđuje njen istančan ukus kada je moda i dizajn u pitanju.

Elegantni Prostor sa Pariskim Šarmom

Emina je stvorila topli porodični dom koji pruža savršeno mesto za uživanje s njenim sinovima. Prvi detalj koji se izdvaja su veličanstveni beli zidovi koji podsećaju na salonske stanove u Parizu. Ova klasična boja donosi svetlost i prostranost, stvarajući savršenu pozadinu za ostale elemente.

U dnevnoj sobi, centralno mesto zauzima velika siva garnitura koja poziva na opuštanje. U kombinaciji s elegantnim crnim stolom, na kojem se nalaze dekorativne knjige, ovaj prostor postaje idealno mesto za druženje i uživanje u trenucima sa porodicom i prijateljima.

Očaravajući Pogled i Uređenje Kuhinje

Jedan od najupečatljivijih detalja Emininog stana je predivan pogled na Istanbul, koji dodatno obogaćuje atmosferu doma. Ovaj pogled ne samo da pruža inspiraciju, već i doprinosi stvaranju jedinstvene atmosfere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Kuhinja je jednostavno i funkcionalno uređena, s drvenim stolom i stolicama koje imaju zlatne detalje. Ovaj elegantan dodatak savršeno se uklapa u celokupan koncept stana, dajući mu dašak luksuza bez prenatrpanosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Savršena Spavaća Soba

Emina ne zaboravlja ni na važnost spavaće sobe. Njeni selfiji iz ogledala otkrivaju prostrani krevet sive boje, koji stvara udobnu i umirujuću atmosferu. Ova soba je savršeno mesto za opuštanje nakon napornog dana, a svaki detalj je pažljivo odabran kako bi doprineo stvaranju harmonije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina Jahović je očigledno uložila mnogo truda u svaki aspekt svog doma, čineći ga savršenim mestom za život. Njena sposobnost da kombinuje eleganciju i funkcionalnost pokazuje se u svakom kutku stana, a to je razlog zbog kojeg njene fotografije često inspirišu mnoge. S pravom možemo reći da je njen dom pravi odraz njenog stila, ličnosti i ljubavi prema životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex