UHAPŠEN DILER U CENTRU NOVOG PAZARA – Policija kod vozača “audija” našla HEROIN, kada su mu pretresli stan zaplenili JOŠ DROGE

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sigurnost je ključna tema za zajednicu Novog Pazara, a nedavni događaji demonstriraju odlučnost lokalne policije u borbi protiv trgovine narkoticima. U petak, 4. oktobra oko 22:30 sati, Odeljenje kriminalističke policije uspešno je izvelo akciju u ulici Relje Krilatice, zaustavivši vozilo i uhapsivši N.E. (40) iz tog grada. Kod osumnjičenog je pronađeno 15 paketića heroina, što je bio ključni trenutak u daljem razvoju operacije.

Na temelju naloga Višeg javnog tužilaštva, sproveden je pretres N.E.-ovog stana i drugih prostorija, otkrivajući dodatne količine tableta i digitalnu vagu za precizno merenje.

Ovi dokazi ukazuju na ilegalnu proizvodnju i distribuciju droge, što je rezultiralo određivanjem pritvora od 48 sati za osumnjičenog prema članu 2.4.6, stav 1 zakona o neovlašćenoj proizvodnji i stavljanju u promet opojnih droga.

Reakcije građana su uglavnom pozitivne, ističući značaj policijskih akcija u očuvanju bezbednosti u njihovoj zajednici. Jedan od stanovnika ulice gde se hapšenje odigralo izrazio je zadovoljstvo efikasnošću policijskog rada, naglašavajući da se oseća sigurnije u okruženju koje brine o suzbijanju kriminala.

Ovakvi slučajevi naglašavaju važnost kontinuirane saradnje između policije i građana u očuvanju reda i mira u lokalnoj zajednici.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex