Potreseni Đoković objavio sliku potopljene džamije: Obratio se Bosni i Hercegovini

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novak Đoković u Kini je saznao za strašne poplave u Bosni i Hercegovini. On je na društvenim mrežama podelio objavu partijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija, u kojoj poglavar SPC apeluje na pomoć ugroženima i pogođenima poplavama.

Veliki šampion ogromnog srca podelio je fotografiju poplavljene džamije u Donjoj Jablanici, uz opis “BiH”, sa srcima u bojama te države. Uz fotografiju džamije, Novak je istakao i ove patrijarhove reči:

“Sa velikom tugom i bolom u srcu primio sam vesti o razornim poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. Naše komšije su izgubili domove, imovinu, a mnogi su ostali bez svojih najdražih. U ovim teškim trenucima, kada se suočavamo sa tragičnim prirodnim pošastima, moramo pokazati veru na delu i pomoći drugima u nevolji. Moja poseta vernom narodu u Kanadi sprečila me je da lično podelim tugu sa najugroženijim, ali sam odlučio da uputim određenu novčanu pomoć. Ali, novac nije sve. Otvorimo svoja srca i pružimo podršku svima koji su pogođeni ovom katastrofom. Pokažimo da smo ljudi velikog srca i da smo spremni da pomognemo jedni drugima u nevolji”.

Novak je i pre 10 godina bio uz BiH u vreme teških poplava. Kao i čitavom regionu, on je nosio i uplaćivao pomoć, pa je Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini tom prilikom donirao 110.000 evra. Pogledajte kako danas izgleda potopljeni deo te zemlje i džamija pod vodom u najugroženijoj oblasti:

U poplavama i odronima u Bosni i Hercegovini ove nedelje stradalo je, prema zvaničnim podacima, 16 osoba, od kojih 12 na području Jablanice. Teško je pogođena i opština Konjic, a poplavljeni su i Fojnica, Kreševo, Kiseljak i Vareš. Nastavlja se potraga za nestalima iz Donje Jablanice.

Mondo.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Knežević Zoran
Knežević Zoran
3 sati ranije

Šta drugo očekivati od Djokovića osim, humanost i empatija sa ljudima koji pate? On je dete ovih prostora, koga slava i novac nisu iskvarili. Nije postao neko drugi, niti se odrekao svoje zemlje i svoga naroda.

Realan
Realan
2 sati ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Nole,svaka cast,bio i ostao covjek

Sandzaklija
Sandzaklija
59 minuta ranije

Cetnik ko cetnik.Samo prdi.

Knežević Zoran
Knežević Zoran
45 minuta ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Ja bih rekao balija ko balija, umesto da ponekad prdne on se uvek posere. Najčešće po sebi.

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex